Monica Gabor și soțul ei, gest superb. Ce au făcut cu 500.000 de euro

Stan Filon / 28.04.2020, 20:41
Monica Gabor și soțul ei, gest superb. Ce au făcut cu 500.000 de euro

Monica Gabor trăiește o adevărată poveste de dragoste alături de soțul ei afacerist. Cei doi au rămas de curând fără 500.000 pentru că au făcut un gest superb, astfel încât se bucură că au putut ajuta și pe alții cu acești bani. Pe ce au cheltuit cei doi îndrăgostiții această sumă?

Monica Gabor și soțul ei, gest superb

Monica Gabor și Mr. Pink au o frumoasă relație de dragoste, mai ales că Monica o are acum alături și pe fiica sa. Dar totodată, relația lor este una misterioasă, deoarece se zvonește că afaceristul chinez a fost căsătorit până de curând, iar abia acum se bucură în totalitate de relația cu românca model. Deoarece cei doi trăiesc în lux, au luat decizia de a-i ajuta și pe alții care au nevoie de ajutor, mai ales pe timpul acestei pandemii, astfel încât, potrivit surselor noaste, au donat aproximativ 500.000 de euro asociaților care se ocupă cu sprijinul familiilor defavorizate în China.

“Familia lui este formată din persoane mai în vârstă, normal că au existat foarte multe temeri. Soțul Monicăi a făcut câteva vizite în China chiar la începutul pandemiei și a instituit măsuri de protecție pentru angajații lui. El este adeptul budhismului și respectă cu strictețe toate regulile lor. Este foarte credincios și sufletist. În această perioadă a făcut tot posibilul să ajute cât mai mulți oameni și nu s-a uitat la bani. Fabricile care produs bautura energizantă recunoscută în toată lumea au continuat să funcționeze, dar sub niște condiții de protecție și siguranță extrem de stricte”, ne-a povestit o sursă apropiată Monicăi Gabor.

Monica Gabor și soțul ei, gest superb. Ce au făcut cu 500.000 de euro
Monica Gabor și soțul ei, gest superb. Ce au făcut cu 500.000 de euro

Monica are parte de un bărbat iubitor

Monica Gabor are parte de un bărbat care o iubește în totalitate și se bucură extrem de mult de timpul petrecut cu el. Dar este totodată și un tată foarte bun pentru fetița ei și apreciază frumusețea vieții. De astfel, le sare și în ajutor celor care nu sunt așa de norocoși ca el. Cei doi se bucură și de mai multe afaceri, iar Mr. Pink i-a oferit Monicăi și o viață de lux.

”Ca să fiu sinceră, el s-a ocupat de tot. A făcut chiar şi un living special pentru mine şi am apreciat că a luat picturi cu figuri religioase, pentru că ştie că sunt catolică şi a încercat să-mi creeze un spaţiu familiar. Dar eu n-am avut nicio pretenţie. Personal, i-am adus o fructieră din România, ceva vintage şi drăguţ, care i-a plăcut foarte mult. I-am luat-o când ne-am cunoscut, pentru că îi place stilul european. Are mobilier franţuzesc, candelabru Baccarat, dacă ar fi aici ţi-ar explica în detaliu…”, a spus Monica în urmă cu ceva vreme.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI