FOTO EXCLUSIV. Cum a fost surprins Pepe după despărțirea de Raluca. Divorțul l-a schimbat total

Ioana Bucur, Violeta Badea 29.03.2021, 14:32

Viața merge mai departe, chiar și după un divorț dureros. Echipa de paparazzi a redacției Impact.ro a obținut imagini în exclusivitate cu unul dintre cei mai doriți bărbați din România. Cum a fost surprins Pepe după despărțirea de Raluca. Artistul este complet schimbat.

Cum a fost surprins Pepe după despărțirea de Raluca

Pepe pare complet schimbat după divorțul de Raluca Pastramă. Artistul a fost surprins de echipa de paparazzi a redacției Impact într-o ipostază cu care fanii săi nu sunt deloc obișnuiți să îl vadă. Îmbrăcat lejer, într-un costum sport închis la culoare, cu masca de protecție de față și părul strâns bine într-o coadă, puțini și-ar fi dat seama că bărbatul care abia făcea față cu plasele pline era nimeni altul decât Pepe. Artistul a fost fotografiat de reporterii de teren ieșind dintr-un supermarket din Pipera, singur, luptându-se cu câteva pungi pline de produse, cu care s-a grăbit să ajungă la o dubiță parcată la distanță mică de intrarea în centrul comercial.

„Bolidul” pe care îl conducea Pepe nu era vreo mașină sport ci una de transport. Concurentul de la Te cunosc de undeva! și-a pus bagajele în spate, a urcat la volanul dubiței și a pornit spre casă.

Cum a fost surprins Pepe după despărțirea de Raluca
Pepe, surprins de echipa de paparazzi a redacției Impact

Ce a făcut cu verigheta, după divorţul de Raluca Pastramă

Păreau o familie perfectă, fericiți, frumoși, cu două copile superbe de crescut. Doar că povestea lor de dragoste nu s-a încheiat la adânci bătrâneți ci la notar, după o despărțire publică, cu acuzații de infidelitate.

„Vreau să fac un anunţ important. Eu alături de Raluca nu vom mai parcurge acelaşi drum. Vom divorţa în curând. Este o decizie asumată, mai exact nu am avut încotro. A hotărât să pună punct relaţiei. În momentul de faţă nu mai locuim împreună e mai bine de două săptămâni. Dar de când a hotărât acest lucru, după toate cele discutate şi după multe încercări de împăcare, ne înţelegem foarte bine. Chiar ne înţelegem foarte bine, pentru că am înţeles nişte lucruri şi eu, şi ea. Nu mai există tensiuni sau cel puţin nu mai vrem să existe acele tensiuni. Ne-am asumat această separare şi vrem să ne creştem frumos copiii, vrem să avem o comunicare bună pentru educaţia lor şi pentru fericirea copiilor noştri.

Cel mai greu ne-a fost să discutăm cu copiii. După ce am trecut acest prag, vă mărturisesc că restul nu mai contează. Fiind de comun acord, pentru că aşa a trebuit să fie, vom merge la notar şi nu există niciun fel de proces, litigii sau alte speculaţii. Din punctul meu de vedere, nu există un motiv major, un motiv real, dar dacă nu se mai poate, nu se mai poate. Ce putem să facem? Am încercat, am făcut tot posibilul, dacă nu se poate, nu se poate. Eu cu Raluca comunicăm bine. Ne vedem zilnic. Copiii sunt în fiecare zi la grădiniţă, dorm şi cu mine, dorm şi cu Raluca, anunța Pepe pe canalul său de Youtube.

În ultimele luni, canalul de YouTube i-a devenit un jurnal virtual, emisiunea sa, „BAR Online”, fiind platforma cu care a putut să mențină legătura cu fanii precum și locul în care a făcut destăinuiri personale. Artistul pare pregătit să își continue viața și să lase loc unei noi iubiri. Cel puțin, asta au înțeles admiratorii săi, care au observat ce a făcut Pepe cu verigheta după divorțul de Raluca Pastramă. Se pare că artistul s-a desprins total de fosta sa soție. În timpul unui concert live, transmis pe  YouTube, Pepe a renunțat la verighetă: „Am uitat-o (n.r.- verigheta), de fapt, în sertar și am pierdut și cheia sertarului”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI