Modul în care Pepe a pus capăt definitiv căsătoriei cu Raluca Pastramă. ”Sunt un bărbat norocos”

Nicu Stan 11.03.2021, 10:27
Modul în care Pepe a pus capăt definitiv căsătoriei cu Raluca Pastramă. ”Sunt un bărbat norocos”

Gestul prin care Pepe a pus capăt definitiv căsătoriei cu Raluca Pastramă. Care este semnul clar că artistul a renunțat definitiv la dragostea soției sale, citiți în articolul de mai jos.

Semnul care arată că Pepe nu are de gând să o ierte pe Raluca Pastramă. Ce a spus la ultimul său concert online

Care este gestul prin care Pepe a pus capăt definitiv căsătoriei cu Raluca Pastramă. Pepe a dat un semn clar că a trecut deja peste despărțirea de mama celor două fetițe ale sale.

Astfel, cântărețul a renunțat la a mai purta verigheta, dovada iubirii față de soția sa, Raluca Pastramă. Mai mult, cântărețul a și anunțat unde și-a pus verigheta.

Când a devenit Pepe un bărbat liber

Raluca Pastramă și Pepe au divorțat pe data de 8 februarie în fața notarului. Cei doi au format un cuplu timp de 8 ani, iar împreună au două fetițe: Maria și Rosa Alexandra.

De aemenea, fanii celor doi au tot sperat că poate mai exsită o șansă de împăcare, însă acum s-au convins că așa ceva este exclus.

Pepe si Raluca Pastrama au divortat in fata notarului
Pepe si Raluca Pastrama au divortat in fata notarului

Raluca Pastramă l-ar fi înșelat pe Pepe cu un arab

Divorțul este unul cu scandal, existând multe acuzații, în special cele de infidelitate la adresa Ralucăi Pastramă, care l-ar fi înșelat pe latino-lover cu un patron de carmangerie arab.

Pepe și Raluca Pastramă le-au datacum de înțeles fanilor că nu există cale de întoarcere cu privire la divorțul lor. La puțin timp după anunțul despărțirii, Pepe încă mai putea fi văzut purtând verigheta pe deget, geste interpretat de fanii că artistul are încă sentimente pentru fosta soție.

Pepe a avut-o invitată pe Elianne

Însă, în cel mai recent concert online de pe contul său de Youtube, Pepe a avut-o ca invitată pe cântăreața Elianne. La secțiunea de comentarii, fanii au întrebat-o pe cântăreață dacă are iubit. Când a venit vorba de inele, Pepe a recunoscut ce s-a întâmplat cu verigheta sa, pe care nu o mai poartă.

Am iubit. Nu am inelul pe degetul potrivit, dar se întâmplă”, a spus Elianne. ”L-am uitat și eu în dormitor. L-am uitat, de fapt, în sertar și am pierdut și cheia sertarului”, a spus Pepe refeirtor la verigheta lui.

Pepe, din nou un bărbat singur

De asemenea, Pepe a făcut dezvăluiri despre modul în care își petrece timpul de când a devenit din nou un bărbat singur.  ”Nu ştiu dacă burlac este termenul potrivit pentru mine. Din punctul meu de vedere, sunt un bărbat asumat, sunt un tătic cât se poate de grijuliu şi de normal, sunt un artist care are grijă de tot ceea ce face şi ce pregăteşte pentru viitor, pentru că am nevoie de continuitate şi respect.

Am confirmat în 21 de ani de carieră şi vreau să o fac şi de aici încolo. Cred că mă consider un bărbat normal şi norocos că până acum am avut multe întâmplări frumoase în viaţa mea şi nu îmi place să mă gândesc la eşecuri. Mai repede sunt un tătic sexy decât un burlac„, a declarat Pepe, potrivit VIVA.

Urmăriți Impact.ro și pe