Ce spune Cătălin Botezatu despre Mihaela Rădulescu. A uimit pe toată lumea: „Ea e pe primul loc pentru mine”

Ioana Bucur 18.02.2021, 10:23

Manechin celebru, designer de top și un mare cuceritor. Cătălin Botezatu și-a făcut o carieră impresionantă din iubirea pentru tot ce este frumos. Juratul de la Bravo, ai stil, a făcut, recent, o dezvăluire uimitoare. Ce a spus despre Mihaela Rădulescu.

Ce a spus Cătălin Botezatu despre Mihaela Rădulescu

Playtech l-a provocat, el a acceptat jocul! Cătălin Botezatu a fost de acord că facă un top al celor mai sexy femei celebre de la noi din țară. Designerul nu a stat prea mult pe gânduri și a vrut să înceapă direct cu premianta clasamentului, nimeni alta decât Mihaela Rădulescu, despre care spune că nu are vârstă, nu simte nevoia să cosmetizeze adevărul și spune întotdeauna lucrurilor pe nume, că este o femeie puternică, dar în același timp, transmite sensibilitate. Cu alte cuvinte, este o adevărată „femme fatale”.

„O să pornesc cu locul l, care îi aparține unei mari dive, este vorba despre Mihaela Rădulescu. Ea s-a tot reinventat, asta înseamnă respect pentru public, pentru fani, dar și pentru ea, ca persoană. A copiat modelul Madonna, care se reinventează mereu, indiferent de vârsta pe care o are. De fapt, Mihaela nu are vârstă, spune lucrurilor pe nume, este o femeie puternică, transmite sensibilitate, este ”femme fatale”. Poți vorbi orice subiect cu ea, s-a stilat foarte mult în Monte Carlo, unde locuiește de peste zece ani”, a spus Cătălin Botezatu, pentru Playtech.

Ce operații estetice și-a făcut vedeta: „Sunt făcute decent”

Cătălin Botezatu a vorbit până și despre modificările pe care Mihaela Rădulescu și le-a făcut, cu ajutorul medicilor plasticieni. Designerul a dezvăluit că vedeta și-a modificat bustul, dantura și nasul. Nu crede că este vorba despre vreun complex, ci despre asumarea faptului că nu este o femeie obișnuită, cu un model demn de urmat pentru admiratoarele sale.

„Mihaela și-a mărit bustul, și-a refăcut dantura și și-a micșorat nasul. Nu este o femeie obișnuită, realizează că este un exemplu, demn de urmat, în toate, de aceea a și apelat la operații estetice. Dar sunt făcute decent, toate, chiar discret, aș putea spune”, a mai spus Botezatu.

Catalin Botezatu s-a dezlantuit la adresa Biancai Dragusanu. Are picioare frumoase, ca betele de la troleu. Toate ironiile designerului (Exclusiv)
Mihaela Radulescu

Botezatu nu a uitat nici de fosta sa iubită, Bianca Drăgușanu

Al doilea loc în topul celor mai sexy femei celebre din România i-a revenit Adelinei Pestrițu, în timp ce bronzul a fost dat chiar fostei sale iubite, Bianca Drăgușanu. Botezatu a explicat că a depunctat-o pentru modificările exagerate pe care și le-a făcut la buze, glumind, chiar, că este convins că va fi sunat și certat de Bianca pentru decizia luată:

„Când va afla, mă va suna instant, mă va face cu ou și cu oțet. Dar, ea știe că sentimentele mele pentru ea vor fi veșnice, până la capăt, și că va putea conta pe mine. Bianca Drăgușanu are picioare lungi, frumoase, ca bețele de troleu. Are multe operații estetice, dar nu aberante, nu e o păpușă gonflabilă, cum zic oamenii răi. Nu și-a scos coastele, nu și-a lungit picioarele, și-a pus sâni și și-a reparat dantura. Am pus-o pe locul al treilea pentru că exagerează cu buzele, nu sunt pentru mărirea exagerată, cum e cazul ei, nu-mi place”, a adăugat Cătălin Botezatu.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...