Cătălin Botezatu s-a dezlănțuit la adresa Biancăi Drăgușanu. ”Are picioare frumoase, ca bețele de la troleu”. Toate ironiile designerului (Exclusiv)

Ana Anitoiu, Adina Saleh 16.02.2021, 21:24

Cătălin Botezatu s-a dezlănțuit la adresa Biancăi Drăgușanu, despre care a spus, printre altele, că are picioare frumoase ”ca bețele de la troleu” și că și-a făcut o intervenție estetică ce nu este pe placul lui. Designerul a explicat, pentru redacția playtech-impact, care sunt cele mai sexi vedete din România, în opinia lui, și din ce motive.

Cum s-a dezlănțuit Cătălin Botezatu la adresa Biancăi Drăgușanu

Cătălin Botezatu, în vârstă de 54 de ani, a spus că în top trei cele mai sexi vedete ale României, Bianca Drăgușanu ocupă cel din urmă loc. Designerul vestimentar a explicat, pentru redacția playtech-impact, de ce fostei lui iubite i-a dat doar ”medalia de bronz” la acest capitol, în ciuda faptului că sentimentele lui pentru ea ”vor fi veșnice”.

”Când va afla (Bianca Drăgușanu, n.r.), mă va suna instant, mă va face cu ou și cu oțet. Dar, ea știe că sentimentele mele pentru ea vor fi veșnice, până la capăt, și că va putea conta pe mine. Are picioare lungi, frumoase, ca bețele de troleu. Are multe operații estetice, dar nu aberante, nu e o păpușă gonflabilă, cum zic oamenii răi. Nu și-a scos coastele, nu și-a lungit picioarele, și-a pus sâni și și-a reparat dantura. Am pus-o pe locul al treilea pentru că exagerează cu buzele, nu sunt pentru mărirea exagerată, cum e cazul ei, nu-mi place. Da, și Bianca și-a mărit și posteriorul, chiar dacă și înainte arăta bine. Acum arată însă și mai bine, așa că «Trăiască cine i l-a mărit!»”, a spus Cătălin Botezatu.

Catalin Botezatu s-a dezlantuit la adresa Biancai Dragusanu. Are picioare frumoase, ca betele de la troleu. Toate ironiile designerului (Exclusiv)
Bianca Dragusanu

Cătălin Botezatu, despre ce apreciază la Bianca Drăgușanu

De asemenea, Cătălin Botezatu ne-a dezvăluit ce apreciază la Bianca Drăgușanu, dincolo de aspectul ei fizic. Designerul a spus că se bucură că ea a învățat multe atât de la el, cât și de la viață și că acum este o mamă bună și o femeie de afaceri pricepută, care face lucruri de calitate.

”Bianca a trecut prin cea mai spectaculoasă transformare a unei vedete din show-biz. La început, a fost «Blonda lui Bote». Mă bucur că, în timp, a putut deveni și altcineva, a învățat multe și de la mine, dar și de la viață. Bianca este o mamă bună, o femeie de afaceri pricepută, face lucruri de calitate, a evoluat. Și-a făcut banii ei, din reclame, din imagine, din atelierul de creație, în care muncește foarte mult. Oamenii sunt răi, când o critică”, ne-a mai spus Cătălin Botezatu.

Cătălin Botezatu, despre cea mai sexi vedetă din România

Totuși, cea mai sexi vedetă din România, în opinia lui Cătălin Botezatu, este nimeni alta decât Mihaela Rădulescu, în vârstă de 51 de ani. Designerul a numit-o ”femeie fatală” și a explicat că o apreciază pentru că s-a tot reinventat, iar prin acest lucru a demonstrat că își respectă publicul și că se respectă pe ea însăși, ca persoană. Cât despre intervențiile estetice, el a apreciat că au fost făcute toate decent, ba chiar discret.

”Ea s-a tot reinventat, asta înseamnă respect pentru public, pentru fani, dar și pentru ea, ca persoană. A copiat modelul Madonna, care se reinventează mereu, indiferent de vârsta pe care o are. De fapt, Mihaela nu are vârstă, spune lucrurilor pe nume, este o femeie puternică, transmite sensibilitate, este «femme fatale». Poți vorbi orice subiect cu ea, s-a stilat foarte mult în Monte Carlo, unde locuiește de peste zece ani. Mihaela și-a mărit bustul, și-a refăcut dantura și și-a micșorat nasul. Nu este o femeie obișnuită, realizează că este un exemplu, demn de urmat, în toate, de aceea a și apelat la operații estetice. Dar sunt făcute decent, toate, chiar discret, aș putea spune”, a explicat el.

Locul 2 în topul 3 al celor mai sexi vedete din România, în opinia lui Cătălin Botezatu

Totodată, Cătălin Botezatu ne-a spus cui îi oferă ”medalia de argint”, în top 3 cele mai sexi vedete din România. Mai exact, Adelinei Pestrițu, în vârstă de 34 de ani. Pe ea, designerul o apreciază pentru trăsăturile ei frumoase, care dă tonul la coafuri în țară și care are un caracter frumos și o familie minunată.

”Pentru mine, ea este o femeie cu trăsături frumoase, este un exemplu pentru toți, ea dă tonul la coafuri, dacă Pestrița apare cu părul scurt, jumătate din țară se tunde la fel. Ne-a reprezentat și în America, nu oricine ajunge pe covorul roșu, acolo n-a fost vorba despre Adelina, ci despre o româncă frumoasă, cu stil. Adelina are un caracter frumos și o familie minunată, îmi place că se promovează în mod decent, elegant”, a spus el despre Adelina Pestrițu, care a câștigat premiul ”Cel Mai Bun Influencer din România” la gala E! People’s Choice Awards 2019, organizată în Los Angeles.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI