EXCLUSIV

Fostul ginere al lui Băsescu şi-a găsit fericirea. De necrezut cu ce se ocupă acum Bodo de la Proconsul. EXCLUSIV

Alexandru Catalan, Alexandra Andrei 26.05.2021, 18:14

Bodo, solistul trupei Proconsul, pe numele său adevărat Bogdan Marin (53 de ani), s-a mutat din București, după infarctul suferit acum doi ani. Acum duce o viață sănătoasă, alături de soţie şi cei doi fii, Daniel şi Filip, în comuna argeşeană Dobreşti. Loredana Marin ne-a povestit, în interviul exclusiv pentru impact.ro, despre viața de familie, despre celebrul ei soț, pe care îl adoră: “Şi azi, după 13 ani de căsnicie, când îi aud motorul maşinii în faţa casei, mi se ridică uşor tensiunea de bucurie!”.

”Ne-am mutat la Dobreşti cu toţi câinii noştri, şase la număr”

“Viaţa ni s-a schimbat foarte mult, în ultimul an. A contribuit şi pandemia, dar nu atât de tare, pe cât ne-am fi aşteptat. Decizia de a ne muta din Capitală a fost una foarte inspirată. Bine, a survenit şi operaţia de după infarct, din vara trecută, a lui Bodo, iar ulterior am încercat cu toţii să-l protejăm cât mai bine posibil”, a declarat Loredana Marin, pentru impact.ro.

Ea mai spune că Bodo a renunţat în ultimele luni la fumat şi că e foarte atent cu medicamentaţia zilnică, recomandată de medici, după infarctul suferit, dar și după ce i-au fost montate cele trei stenturi, la inimă.

Fostul ginere al lui Basescu si-a gasit fericirea. De necrezut cu ce se ocupa acum Bodo de la Proconsul
Bodo si sotia lui

Loredana Marin mai precizează cu mândrie că soţul ei e foarte gospodar: “Bodo e foarte îndemânatic şi m-a surprins cu aceste calităţi nebănuite. Şi-a făcut singur o bucătărie de vară. În plus, şi-a construit un fel de fermă, în care a plantat roşii. Nu am zis nimic, abia aştept să văd ce va ieşi. În plus, tunde iarba, are grijă de multe lucruri din jurul casei. Toată lumea ştie că viaţa la curte e diferită de cea la bloc”. 

”Am decis, de comun acord, să nu ne legăm viaţa, cel puţin deocamdată, de diverse orătănii de curte. De aceea nu avem nici măcar găini. Dacă trebuie să pleci de acasă, cu cine să le laşi? Am un unchi, prin apropiere, dar nu vreau să-l deranjez cu tot felul de fleacuri. În schimb, cum şi eu, şi Bodo, suntem mari iubitori de câini, ne-am mutat de la Bucureşti la Dobreşti cu toţi câinii noştri, şase la număr!”, precizează aceeaşi Loredana Marin.

”Când aud cum îi toarce motorul maşinii, în faţa casei, semn că s-a întors, mi se ridică puţin tensiunea”

Loredana Marin și Bodo se iubesc de 13 ani: “Şi azi, vă rog să mă credeţi, când aud cum îi toarce motorul maşinii în faţa casei, semn că s-a întors, mi se ridică puţin tensiunea. De bucurie! Îmi ador soţul. E un băiat extraordinar. Şi spun asta în deplină cunoştinţă de cauză. Sunt a patra lui soţie, mai tânără cu mai bine de zece ani decât el, dar ne înţelegem foarte bine şi pot spune că nu ne lipseşte nimic!”.

Loredana îşi duce băieţii, pe Daniel şi Filip, de nouă, respectiv, opt ani, la antrenamentele de fotbal, dar, mai nou, din luna martie, a deschis şi un fel de grădiniţă, numită “atelier de joacă”, în incinta unei fostei discoteci din comună, unde, de trei ori pe săptămână, are întâlnire cu copiii între 4 şi 15 ani. Ea nu percepe vreo taxă, ci acceptă doar donaţii şi ne asigură că, de îndată ce treaba va fi pusă pe roate, va veni şi Bodo să-i ajute.

”Bodo nu a dat recital în Biserică, nici nu a cântat la strană”. Ce spunea Bodo, despre divorțul de Ioana Băsescu

Loredana Marin a comentat pentru impact.ro şi zvonurile conform cărora Bodo cântă în bisericile cultului penticostal: “Noi suntem creştini practicanţi. Acum trei săptămâni am mers, spre exemplu, la bisericuţa ortodoxă din comună, duminica. E drept că unele comunităţi penticostale i-au cerut lui Bodo, în timp, să le dea o mână de ajutor cu cei din cor, pentru ca echipa de laudă şi de închinare a cultului să înveţe mai bine a cânta. Dar atât, nimic mai mult. Bodo nu a dat nici recital în Biserică, nici nu a cântat la strană, cum se spune!”.

”Am fost afectat de enorm de multe ori, am avut multe războaie! Vorba vine că eu, de fapt, nu am reacţionat niciodată la acuzele pe care mi le-a adus presa. Mi-a fost greu în perioada în care eram căsătorit cu Ioana Băsescu, pentru că se scriau, de foarte multe ori, lucruri nefondate. Cel mai des se spunea, atunci, că Traian Băsescu nu mă suportă ca ginere. Era un lucru neadevărat, dar total neadevărat! Am avut şi am o relaţie foarte bună cu fostul preşedinte al României. Chiar dacă lucrurile nu au mers între mine şi Ioana, a existat mereu o decenţă faţă de familia Băsescu şi a mea”, mărturisea Bodo de la Proconsul, la acea vreme, pentru ziarulring.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe