Viața lui Bodo de la Proconsul s-a schimbat complet. Ce decizie radicală a luat artistul, imediat după infarct

Diana Radu 08.06.2020, 10:06
Viața lui Bodo de la Proconsul s-a schimbat complet. Ce decizie radicală a luat artistul, imediat după infarct

Bodo, solistul trupei Proconsul a luat o decizie radicală la trei săptămâni după ce a suferit un infarct. Acum, artistul are montate trei stenuri la inimă, drept pentru care a decis să ducă o viață mai liniștită alături de familia sa departe de oraș.

Cum arată viața lui Bodo de la Proconsul, după infarct

Bodo, pe numele său real Bogdan Marin în vârstă de 52 de ani a decis să se mute, împreună cu soția și cu cei doi băieți, într-o comună din Argeș. Cei doi soți dețin acolo o căsuță cochetă și se gândesc că aceasta este cea mai bună variantă pentru ca solistul să se recupereze.

Celebrul solist al trupei Proconsul a suferit un infarct acum trei săptămâni, drept pentru care a fost operat de urgență. În urma intervenției chirurgicale, medicii i-au montat trei stenturi la inimă și ar fi trebuit să urmeze și al patrulea, însă starea acestuia de sănătate s-a îmbunătățit și a renunțat.

„M-am simțit rău acum vreo trei săptămâni. Am suferit un infarct miocardic acut. L-am dus pe picioare două zile jumătate. Am fost operat de urgență, apoi, angioplastie, mi-a fost desfundat vasul acela și mi s-au montat trei stenturi. M-am simțit foarte bine după aceea. Ieri  (joi, n.r.) am revenit la spital pentru al patrulea stent. După intervenția de ieri, s-a constatat că nu mai e nevoie de cel de-al patrulea stent, organismul a răspuns foarte bine la medicație și pentru că am lăsat țigările. Sunt fericit că m-am lăsat de fumat și mă simt foarte bine acum”, a menționat artistul de top la emisiunea „Vorbește Lumea”, de la Pro Tv.

bodo, solist proconsul, infarct, viata
Cum arată viața lui Bodo de la Proconsul, după infarct

Bodo s-a mutat la țară împreună cu familia

După încercarea grea prin care a trecut, artistul și soția lui, Loredana Marin s-au mutat sâmbăta, pe 6 iunie, chiar de aniversarea lor de 11 ani, la țară. Cei doi au ales să se refugieze departe de București, într-un loc mai retras și mai liniștit. De asemenea, aceștia au luat și copii cu ei.

„Începând de azi, împreună cu Bodo și copiii, mergem pe un drum nou, necunoscut de noi, dar cunoscut de Dumnezeu! Ne-am mutat din București la țară. Suntem entuziasmați, bucuroși, liniștiți, încredințați că suntem unde trebuie si facem ce trebuie. Tot azi facem și 11 ani de când suntem căsătoriți. Azi suntem sănătoși în ciuda încercării prin care a trecut Bodo în urmă cu 3 săptămâni. Azi a fost o zi plină de teste ale răbdării și îngăduințelor, dar am terminat cu happy end, zi, azi, azi, mâine nu e al nostru, e al Lui! Locuim în comuna Dobrești, jud. Argeș”, a scris soția lui Bodo, Loredana Marin, pe pagina ei de Facebook.

În ceea ce privește cariera sa artistică, Bodo a anunțat că nu va renunța la marea lui dragoste, scena. Din contră, consideră că va avea mai multă inspirație la țară pentru a compune versuri.

Urmăriți Impact.ro și pe