Traian Băsescu a răbufnit. Ce spune despre condamnarea fiicei sale, Ioana. „Au furat milioane și sunt bine-merci”

Nicu Stan 06.04.2021, 11:35
Traian Băsescu a răbufnit. Ce spune despre condamnarea fiicei sale, Ioana. „Au furat milioane și sunt bine-merci”

Traian Băsescu a răbufnit. Ce spune despre condamnarea fiicei sale, Ioana. Fostul președinte al României face acuzații incredibile.

Traian Băsescu îi ia apărarea fiicei sale Ioana Băsescu, condamnată la 5 ani de închisoare. ”Mulți care au furat milioane și care sunt bine-mersi….”

Traian Băsescu nu s-a mai putut abține și a răbufnit după condamnarea fiicei sale, Ioana. Condamnarea la 5 ani de închisoare a Ioanei Băsescu, în primă isntanță, în dosarul privind finanțareaa campaniei prezidențiale din anul 2009, nu i-a picat deloc bine fostului președinte al României. Astfel, Traian Băsescu iese la atac și arată că nu înțelege cum funcționează sistemul judiciar.

Traian Băsescu susține că fiica sa nu a primit niciun ban. ”Încă n-am văzut om condamnat la 5 ani de închisoare pentru că a instigat, fără să primească vreun ban, fără să fi luat ceva”, a spus Traian Băsescu la Realitatea TV.

Elena Udrea si Ioana Basescu au primit ani grei de inchisoare
Elena Udrea si Ioana Basescu au primit ani grei de inchisoare

Traian Băsescu crede în nevinovăția Ioanei

Și asta nu este tot. De asemenea, Traian Băsescu este convins de nevinovăția fiicei sale Ioana și în același timp critică lipsa de implicare a autorităților în a se face dreptate în alte cazuri.

Fără să dea nume, fostul președinte al României arată spre personaje care au făcut averi mari în urma unor afaceri controversate, iar în loc să răspundă în fața legii, acești milionari par ocrotiți de eventuale anchete.

Elena Udrea a primit 8 ani de închisoare

”În schimb, am văzut foarte mulți care au furat milioane și care sunt bine-mersi. Nu-i atinge nimeni”, a mai spus Traian Băsescu.

Ioana Băsescu, fiica lui Traian Băescu, a fost condamnată la cinci ani de închisoare cu executare. Ioana Băsescu este acuzată de săvârşirea infracţiunilor de instigare la delapidare şi instigare la spălarea banilor în dosarul finanțării campaniei electorale prezidențiale a tatălui său din anul 2009. În același dosar, Elena Udrea, fost ministru al Turismului, a primit o condamnare de 8 ani de închisoare cu executare, pentru infracțiunile de instigare la luare de mită şi spălare de bani.

Elena Udrea, șocată de ce i se întâmplă

”Pentru mine a fost un șoc. M-am întors în țară cu convingerea că ceva s-a schimbat în Justiție și că poți să te aperi, ceea ce eu nu am făcut în dosarul Gala Bute. Că poti să te aperi, să aduci probe și să demonstrezi că acuzațiile procurorilor doamnei Kovesi sunt nelegale, nedovedite.

Am probat în acest dosar, chiar nu știu ce puteam să mai fac. Din acest punct de vedere sunt liniștită, am făcut tot ce se putea face. Am adus toate probele care se puteau aduce, că acuzațiile procurorilor erau rupte de realitate”, a susținut Elena Udrea.

Urmăriți Impact.ro și pe