Florin Piersic, deranjat de un cerșetor în timp ce susținea un spectacol: „Mută ursul”

Badea Violeta 29.05.2023, 14:08

Florin Piersic este, fără îndoială, unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați actori de la noi din țară. De-a lungul timpului, acesta a jucat în numeroase filme și piese de teatru. Și nici acum, la vârsta de 87 de ani, artistul nu poate sta departe de scenă. De curând, a susținut un spectacol în aer liber la Cluj-Napoca, dar la un moment dat a fost întrerupt de un cerșetor. Însă, reacția actorului nu a întârziat să apară.

Florin Piersic a răbufnit la adresa unui cerșetor

Recent, Florin Piersic a avut un spectacol la Cluj-Napoca. Acesta s-a ținut în aer liber, așa că publicul a fost destul de numeros. Printre cei care au venit să-l vadă în carne și oase pe marele actor s-a numărat și un cerșetor aflat în stare de ebrietate.

Acesta a sperat să se aleagă și cu un mic „suvenir” din partea artistului. Însă, Florin Piersic l-a pus la punct imediat, deranjat fiind de faptul că spectatorul nepoftit i-a stricat momentul artistic.

„Îți pui șapca acolo să îți dau bani? Pă ce să-ți dau? Dă-mi tu mie bani că va fac program, fir-ai al (…) de vagabond. Mută ursul, mă, nu auzi că am program artistic aici? Da, așa-i. Bravo domnule, îmi place de ăsta.

Un așa personaj aș putea să joc eu. Și cred că a tras și ăsta ceva țuicomicină. Ia uite, își pune și sacul aici. Culcă-te, noapte bună! Fii atent, acum trebuie să fii cuminte pentru că urmez eu. Până acum nu am vorbit eu, a vorbit altul. Gura, așa, mai departe…”, a spus Florin Piersic în timpul evenimentului de la Cluj-Napoca.

Citește și Ți se face pielea de găină. Mihai Bendeac, în genunchi în fața lui Florin Piersic: „Am aflat cu stupoare”!

@florinpiersicoficial #fyp #fypage #florinpiersic #fouryou #viral ♬ sunet original – Florin Piersic

„Florin Piersic a inventat caterinca”

Tot momentul a fost surprins, iar filmarea cu discuția dintre Florin Piersic și cerșetorul turmentat a ajuns pe o rețea socială și a devenit imediat virală. Internauții s-au amuzat copios.

„Florin Piersic a inventat caterinca.

Are dreptul să zică orice. Ține-l Doamne pe pământ să ne mai bucurăm și noi de el.

😂😂😂 îl ador pe acest mare actor❤️

Așa om ar trebui să mai trăiască 100 de ani să ne încânte cu umorul lui”, sunt doar câteva dintre mesajele pe care le-a primit Florin Piersic.

Citește și Ce i-a scris celebrul Picasso lui Florin Piersic pe o hârtie, atunci când s-au văzut. Vorbele i-au marcat viața!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...