„N-am mai văzut în viaţa mea aşa ceva”. Duo Viola, moment spectaculos la Românii au talent. Juraţii, fără cuvinte

Ioana Bucur 05.04.2021, 21:41

Când li se cere să stea nemișcați în timpul unui număr prezentat de concurenții de la Românii au talent, e clar că urmează ceva extraordinar. Așa a și fost, în ediția de luni, 5 aprilie. Duo Viola, moment spectaculos la Românii au talent. Jurații au rămas fără cuvinte când au văzut ce se întâmpla pe scenă.

Duo Viola, moment spectaculos la Românii au talent

Agitație mare la masa juraților. Andra le spunea celor trei colegi că li se ceruse să nu facă nicio mișcare în timpul numărului ce urma pe scena show-ului de la PRO TV:„Ni s-a spus să stăm nemișcați. Oare de ce cred că o să aducă lei?” Ei bine, nu a fost vorba de niciun animal sălbatic, ci de un exercițiu incredibil de precizie și o demonstrație fabuloasă de talent. Duo Viola, moment spectaculos la Românii au talent: un el, o ea, o vioară și costume spectaculoase. Întrebați de Smiley cine sunt și „din ce epocă veniți”, concurenții i-au introdus pe jurați în lumea lor:

„Mă numesc Viktor, sunt din Ucraina și epoca, dacă v-am înțeles corect…suntem atemporali, dar apropiați de epoca clasică, clasic-modernă”, a explicat concurentul. Partenera sa de scenă dar și de viață, Carmen, este rusoaică. Cei doi locuiesc în Berlin, Germania.

E greu de pus într-o singură categorie numărul celor doi. Duo Viola, moment spectaculos la Românii au talent: interpretare la vioară, pantomimă, acrobații, dans…ei au fost dovada vie că talentul poate lua o multitudine de forme: „Ce le poate trece prin cap oamenilor…”, se mira Smiley, în timp ce îi privea. La final, concurenții au fost aplaudați, din picioare, de toți cei patru membri de la masa juraților.

Duo Viola, moment spectaculos la Românii au talent
Duo Viola, la Românii au talent

„N-am mai văzut în viaţa mea aşa ceva”

Privind din culise numărul incredibil al Duo Viola, Pavel Bartoș nu și-a putut controla emoțiile și uimirea. Simpaticul prezentator aplauda și repeta „Vai de capul meu! N-am mai văzut în viața mea așa ceva. WOW!”. Smiley, care se aștepta să vadă cu totul altceva, a fost primul care a luat cuvântul, declarând că jumătate din familie este muzicală, în timp ce cealaltă jumătate este puțin nebună, dar în cel mai bun și frumos sens.

„O nebunie am văzut. Dacă m-aţi fi pus să ghicesc ce se va întâmpla pe scena nu reuşeam. Jumătate din familie e muzicală, cealaltă e puţin nebună, în sensul bun al cuvântului. Dacă nu am avea puţină nebunie cred că lumea ar fi foarte tristă. Felicitări”, a spus Smiley, după ce a văzut momentul celor de la Duo Viola.

Andra, care parcă abia aștepta să se ridice de pe scaun și să-i aplaude pentru reușita spectaculoasă a recunoscut că momentul lor a ținut-o cu sufletul la gură, catalogându-l un „moment de geniu”.

„Magistral! Doamne, am stat cu sufletul la gură, m-am bucurat de fiecare moment. E un moment de geniu. E pentru prima oară când văd genul ăsta de spectacol”, a spus Andra. „Sunteţi geniali, ne-aţi arătat ceva uimitor. Vă mulţumesc din suflet pentru moment”, a adăugat Alexandra Dinu, în timp ce Florin Călinescu a completat: „Greu e cuvântul simplu să realizezi această metaforă. Asta înseamnă dragoste: echilibru, forţa, concentrare.”

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...