De unde au luat, de fapt, Andra şi Cătălin Măruţă covid-19. Prezentatorul PRO TV a spus tot. „Nu ne-am putut feri de ea”

Stan Filon 04.03.2021, 09:11
De unde au luat, de fapt, Andra şi Cătălin Măruţă covid-19. Prezentatorul PRO TV a spus tot. „Nu ne-am putut feri de ea”

Cătălin Măruță a revenit pe micile ecrane, după ce s-a vindecat de coronavirus. Vedeta de televiziune a spus și de unde a contractat temutul virus. Mai mult, trage un semnal de alarmă și spune că boala este foarte contagioasă, dar a povestit și prin ce a trecut în izolare și de unde a luat virusul.

Cătălin Măruță a spus de unde a contractat coronavirusul

Cătălin Măruță este unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori de televiziune. Cu toții au rămas uimiți când am auzit că s-a îmbolnăvit de coronavirus. Mai mult, întreaga sa familie a contractat temuta boală, inclusiv cei doi copii ai săi, David și Eva.

Vedeta de televiziune a acordat un interviu pentru viva.ro, în care a vorbit deschis despre experiența de neuitat prin care a trecut. A resimțit din plin pandemia de coronavirus, după ce temutul covid-19 a ajuns și în familia sa. A fost nevoit să lipsească de la propria sa emisiune de la Pro Tv pentru nu mai puțin de două săptămâni.

Catalin Maruta a spus de unde a contractat coronavirusul
Catalin Maruta a spus de unde a contractat coronavirusul

”M-am simțit relativ obosit, am avut dureri musculare”

Cătălin Măruță a spus că a intrat în contact cu o persoană care s-a dovedit a fi infectată cu coronavirus, dar nici nu a fost anunțat la timp. Când a aflat, și-a făcut multe teste de coronavirus, care, într-un final, au ieșit pozitive. A recunoscut că s-a protejat cât de mult a putut, iar Andra și copiii au stat mai mult acasă, dar boala este foarte contagioasă.

”Mă simt bine, mulțumesc! Din fericire, nu am avut o formă de COVID cu simptome severe. M-am simțit relativ obosit, am avut dureri musculare și, timp de 4-5 zile, nu am avut gust și miros. Asta nu m-a împiedicat să mănânc însă, bine că nu m-am îngrășat! Aș fi preferat să slăbesc, dar privesc jumătatea plină a paharului: măcar nu am pus kilograme în plus!

Ca să fim în siguranță, pentru că eu totuși merg la studio zilnic și intru în contact cu un număr de oameni, ne testam des. În dimineața unei zile de vineri, Andra spunea că simte că o ia o răceală. Ne-am făcut un test rapid și a ieșit negativ la amândoi. În aceeași seară, ne-am testat din nou și a ieșit pozitiv. Am testat și copiii: la Eva a ieșit pozitiv, iar la David, abia după câteva zile, timp în care a stat izolat de noi în casă. Sincer, abia aștepta să fie și el pozitiv, ca să nu mai stea separat de noi. Apoi au urmat cele 14 zile de izolare și… telemuncă!

”Vocea ei nu a avut de suferit, din fericire”

Nu am fost anunțați de o persoană cu care am fost în contact că s-ar fi îmbolnăvit, ne-am testat mereu doar ca să fim siguri. Însă deja sunt atât de multe cazuri, încât este foarte greu să mai urmărești traseul contractării virusului. Noi ne-am luat măsuri de precauție, ca toată lumea, Andra și copiii au stat mai mult acasă, iar eu am lucrat în condiții speciale, dar această boală este atât de contagioasă că, pur și simplu, nu ne-am putut feri de ea.

Andra s-a simțit de parcă ar fi fost răcită sau gripată, a fost obosită, răgușită, a și tușit, dar toate simptomele i-au trecut în câteva zile, la fel și mie. Vocea ei nu a avut de suferit, din fericire, iar eu nu am slăbit, din păcate…”, a recunoscut Cătălin Măruță.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...