Florile pe care să le dai cadou de Crăciun. Aduc noroc pentru toată iarna

Ioana Bucur 10.12.2022, 14:10
Florile pe care să le dai cadou de Crăciun. Aduc noroc pentru toată iarna

Frumoase, elegante, sunt cea mai bună opțiune în situațiile în care nu ai timp să cauți prin magazine sau, pur și simplu, nu îți poți da seama ce să cumperi cuiva. Cu un singur buchet poți exprima neașteptat de multe, dacă faci alegerile corecte. Află care sunt florile pe care să le dai cadou de Crăciun. Vor aduce noroc în casă toată iarna.

Care sunt florile pe care să le dai cadou de Crăciun

Luna decembrie este, fără doar și poate, perioada surprizelor și vizitelor. În momentele în care primești o invitație și nu ai timp să te ocupi cum trebuie de alegerea unui cadou sau nu îți dai seama ce anume și-ar dori acea persoană, nu ai cum să dai niciodată greș cu un buchet frumos de flori.

Ai crede că în lunile de iarnă nu ai prea multe opțiuni, însă florăriile nu duc lipsă de o varietate impresionantă de flori. Alese corect, acestea se pot transforma în talismane aducătoare de noroc.

Deschidem lista florilor pe care să le dai cadou de Crăciun cu tradiționalul trandafir roșu. Știm deja că reprezintă iubirea, însă unii spun că petalele sale intens colorate simbolizează și sângele lui Iisus. Câteva fire așezate cu grijă într-o vază vor completa perfect decorul de sărbători din casă și vor aduce și noroc.

Florile pe care sa le dai cadou de Craciun. Aduc noroc pentru toata iarna
Florile pe care să le dai cadou de Crăciun

Vor aduce noroc în casă

Dacă îți dorești un pic de extravaganță, irisul este alegerea perfectă. Cu o formă deosebită, unică, va arăta superb pe masa de Crăciun.

O altă variantă populară și foarte elegantă este crinul. Grijă mare, însă, înaine de a oferi cuiva un buchet cu crini, trebuie să te asiguri că acea persoană nu este alergică la ei și nu are acasă pisici. Aceste flori sunt toxice pentru feline.

Nu vei da niciodată greș cu o orhidee. Se găsesc nu doar în florării, ci și în cele mai multe supermarketuri de la noi din țară, sunt ușor de îngrijit, rămân înflorite chiar și câteva luni.

Se spune că dacă vrei să atragi fericirea într-o casă, gerbera este răspunsul, această floare fiind un adevărat magnet pentru energii pozitive.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...