Fiica unui mare cântăreţ de la noi a lăsat ruşinea la o parte pentru aceste fotografii. Cum s-a pozat vedeta

Iancu Andreea 09.06.2021, 13:30

Frumusețea și talentul par să se fi adunat într-un singur loc în ceea ce o privește pe fiica unui mare cântăreț de la noi. Apariția senzuală a blondinei este completată de vocea pe care, cel mai probabil, a moștenit-o de la tatăl său, un gigant al muzicii, ce se bucură de o carieră de cinci decenii. Vedeta își uimește fanii de fiecare dată când postează câte o fotografie pe conturile de socializare, unde a strâns un album incitant. Lipsită de inhibiții, tânăra se afișează în ipostaze incendiare de fiecare dată când are ocazia, lăsând deoparte rușinea.

Cum s-a pozat fiica unui mare cântăreț de la noi. Vedeta, surprinsă în ipostaze senzuale

La cei 28 de ani pe care îi are, fiica unui celebru cântăreț de la noi se poate considera norocoasă. Dincolo de faptul că se bucură de avantajele de a fi „fata lui tata”, tânăra moștenind talentul părintelui său, aceasta afișează o siluetă de invidiat. Frumusețea nativă a acesteia este adesea dezvăluită în fotografiile pe care vedeta le postează în mediul online. Lăsând rușinea deoparte, Ana Baniciu, căci despre ea este vorba, nu ezită să își afișeze trupul sculptat în imagini interzise minorilor.

Chiar dacă viața sa privată este marcată de discreție, Ana încercând să nu știrbească cu scandaluri numele tatălui său, celebrul cântăreț de muzică folk Mircea Baniciu, vedeta compensează cu aparițiile de pe internet. Fosta concurentă de la Asia Express se dezvăluie adesea în ipostaze senzuale, afișându-și trupul fără cusur și formele de admirat. Sportul și o viață echilibrată, dar și „Mama Natură” sunt responsabile de silueta de invidiat a Anei Baniciu, ce poate fi admirată în galeria foto de mai sus.

Cum s-a fotografiat fiica unui mare cântăreț de la noi
Ana, alături de tatăl său, Mircea Baniciu

Amintiri din copilăria vedetei. Cum arăta Ana Baniciu la 3 ani

Și pentru că obișnuiește să țină legătura cu fanii săi prin intermediul rețelelor de socializare, Ana Baniciu și-a deschis sufletul și a povestit un fragment din copilăria sa, cu ocazia zilei de 1 iunie. Vedeta a postat un clip cu ea la vârsta de 3 ani, dezvăluind astfel că muzica a reprezentat încă de atunci o pasiune arzătoare pentru ea. Fiica lui Mircea Baniciu a povestit că tatăl său nu mai reușea să scape de ea din studioul de înregistrări, fiind dornică să descopere tainele muzicii.

La 3 ani, în studioul tatălui meu din casă … printre chitări, pian și microfoane îmi făceam loc și nu mai scăpa de mine? Îl puneam mereu să mă înregistreze ca să mă aud și începea spectacolul de varietăți? muzică, poezie, povești de la grădiniță etc! Ce frumoasă e copilăria și ce bine mă simt că esență mea este de copil!, a scris Ana Baniciu pe contul său de Instagram.

Cum s-a fotografiat fiica unui mare cântăreț de la noi
Ana Baniciu, în copilărie

„Nu aș putea să pozez niciodată în Playboy”

Numele pe care Ana Baniciu îl poartă a obligat-o pe vedeta să fie mult mai atentă la acțiunile sale. Astfel, de-a lungul timpului, fiica lui Mircea Baniciu a evitat să intre în scandaluri sau chiar să se afișeze în ipostaze care i-ar dăuna imaginii pe care tatăl său o are de ani buni. Pe de altă parte, celebritatea de care s-a bucurat talentata cântăreață s-a datorat și numelui pe care îl poartă. Cu toate acestea, există aspecte care au deranjat-o de-a lungul timpului, dorindu-și adesea să fie recunoscută pentru cariera sa, nu pentru numele tatălui său.

M-a deranjat și cred că mă mai deranjează faptul că în perioada în care am avut tot felul de apariții în presă eram fata lui Mircea Baniciu și când ești fata lui Mircea Baniciu, este evident că ai un bagaj destul de important în spate.  E vorba de o carieră de 50 de ani a tatălui meu, pe care nu vreau să o batjocoresc în niciun fel. Atunci miza e mai mare. Dar evident că nimeni nu se gândește la asta. Eu aș fi preferat să se spună lucruri despre Ana și atât decât despre fiica lui Mircea Baniciu. Când apare și numele tatălui meu, nu mă joc, pentru că e muncă de foarte mulți ani, declara Ana Baniciu pentru libertatea.ro.

Responsabilitatea care vine la pachet cu numele Baniciu a determinat-o pe blondină să fie atentă la gesturile pe care le face. Astfel, Ana a menționat că nu ar putea să pozeze în reviste pentru adulți sau să aibă o atitudine nepotrivită pentru a nu murdări cariera tatălui său.

Purtând numele de Baniciu, am o responsabilitate foarte mare. Spre exemplu, eu nu aș putea să pozez niciodată în Playboy. Nu că mi-aș dori, dar zic așa ca idee. Dar dacă mi-aș dori să pozez într-o revistă de genul, deșucheată, nu aș putea pentru că ar fi un mare haos și ar fi numele tatălui meu în joc. Exagerez acum, dar asta se întâmplă în general. Nu pot să fac lucruri wow, trebuie să am mereu responsabilitatea asta pe umeri și să fiu conștientă că totuși îl pot face de râs, a mai spus artista.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...