Fiica lui Irinel Columbeanu începe să semene din ce în ce mai mult cu Monica Gabor. Irina are acum 14 ani

Iancu Andreea 08.04.2021, 16:09

Cu toții o știm pe Irinuca, fiica lui Irinel Columbeanu și a Monicăi Gabor, încă de când era micuță. Fetița însă a crescut și arată acum ca o adolescentă în toată regula. Tânăra a împlinit deja 14 ani și se bucură de o viață frumoasă alături de mama sa, în îndepărtata Americă. Tatăl său a dezvăluit care este relația pe care o are cu fiica sa, dar și cu Monica, fosta sa soție.

Cum arată fiica lui Irinel Columbeanu, la 14 ani. Tânăra este o adolescentă cu alură de model

Irina Columbeanu, fiica lui Irinel, fostul milionar de la Izvorani, s-a transformat într-o tânără superbă. Adolescenta a împlinit deja 14 ani și trăiește de o perioadă bună de timp în Statele Unite ale Americii, după ce mama sa, Monica Gabor, a decis să formeze un cuplu cu Mr. Pink, iubitul său. Chiar dacă în trecut relația de cuplu, extrem de controversată, dintre Irinel și Monica, a ținut publicul ațintit către viața lor și a Irinucăi, acum lucrurile sunt relaxate și fiecare își continuă destinul. Despre Irinuca nu se mai cunosc atât de multe lucruri de când a încetat să mai fie foarte prezentă în mediul online.

Totuși, Monica și Irina se mai fotografiază uneori și postează imagini cu ele pe rețelele de socializare. Astfel, mama și fiica reușesc să stârnească reacții și aprecieri din partea urmăritorilor, mai cu seamă că se observă de la o poștă că frumusețea copilei a fost moștenită de la Monica. Fiica lui Irinel Columbeanu are o alură de model și chiar a părut interesată de această lume a modellingului pentru o perioadă de timp, când era mai mică.

Monica Gabor, alături de fiica sa, Irina
Monica Gabor, alături de fiica sa, Irina

Ce relația are Irinel Columbeanu cu fiica sa, dar și cu fosta soție

Pentru că distanța este una semnificativă, iar Irinel nu se mai bucură de același succes financiar, fostul milionar și fiica sa nu reușesc să se vadă decât în mediul online. Ultima oară când Columbeanu și-a strâns fiica în brațe a fost în urmă cu doi ani de zile. Cu toate acestea, tatăl Irinei se bucură de faptul că aceasta primește o educație frumoasă și că poate duce o viață normală. Fostul milionar a recunoscut chiar că fiica sa are obiceiuri cât se poate de apropiate de normalitate.

Am vorbit cu fata și îmi spunea că de Ziua Recunoștinței au mâncat rață. Și trebuia să dea 100 de dolari, dar au dat 20 pentru că au cumpărat-o nejumulită, avea penele pe ea și era mai ieftină. Mi-a zis: Am venit acasă și am jumulit-o eu. Sunt bucuros pentru că în America nu e un stil de viață plin de mașini de lux și altele, spunea Irinel Columbeanu recent la TV.

Bărbatul recunoaște că îi simte lipsa fiicei sale, alinându-și dorul de ea doar cu ajutorul pozelor din albumul foto sau prin conversațiile din mediul online. Chiar dacă și-au spus vorbe dure la un moment dat, Irinel și Monica au lăsat deoparte trecutul și se bucură de o relație bună, de dragul fiicei lor.

Fiica mea este foarte bine și cred că va fi din ce în ce mai bine, pe măsură ce va crește. Nu am mai văzut-o de câteva zile, ne-am văzut virtual. Îmi este dor de ea. Este plecată de doi ani în America. De la vilă am luat doar un album foto cu Irina, ce are o mare valoare sentimentală. Acum vorbesc cu Monica doar despre Irina, avem o relație bună, a completat Irinel Columbeanu.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...