Monica Gabor, imagine neaşteptată cu Irinuca. Fiica lui Irinel Columbeanu este o adevărată domnişoară. Cu cine seamănă leit

Ana Anitoiu 18.01.2021, 14:05

Monica Gabor a publicat o imagine neașteptată cu Irinuca, de ziua ei de naștere, alături de un mesaj emoționant. Fiica lui Irinel Columbeanu a devenit o adevărată domnișoară, la vârsta de 14 ani. Iată cu cine seamănă leit și ce a scris mama ei despre ea.

Ce imagine neașteptată a publicat Monica Gabor cu Irinuca

Monica Gabor a publicat un portret al fiicei sale. În imagine, Irinuca apare zâmbind și ținându-și capul în palmă, cu părul blond lăsat pe umeri și îmbrăcată cu un tricou alb, în casă. Fotografia a fost editată pentru a fi adăugate câteva flori. În această imagine, fetița care a împlinit 14 ani seamănă leit cu tatăl ei, fostul milionar Irinel Columbeanu.

”La mulți ani fiicei noastre iubite! M-a găsit fericirea atunci când te-am născut, în urmă cu 14 ani, șu nu m-a mai părăsit de atunci. Cu fiecare zi de naștere ce trece, mă uimești tot mai mult. Ai devenit o persoană atât de inteligentă, amuzantă și bună, care are o viață atât de plină! Sunt entuziasmată să aflu ce are viitorul în plan pentru tine. Să ai o zi de naștere minunată și fie ca toate visurile tale să se îndeplinească!”, a scris Monica Gabor, pe 17 ianuarie, pentru fiica ei.

Monica Gabor, imagine neasteptata cu Irinuca. Fiica lui Irinel Columbeanu este o adevarata domnisoara. Cu cine seamana leit
Irina Columbeanu

Cum au petrecut Crăciunul Monica Gabor și Irinuca

Se pare că Monica Gabor și Irina au petrecut Crăciunul acasă, alături de miliardarul asiatic Mr. Pink și de fiul lui. Fosta soție a lui Irinel Columbeanu a publicat două fotografii de familie, în care ea și fiica ei apar îmbrăcate cu rochii asemănătoare, roz. În imaginile de Crăciun, Mr. Pink apare în centru, îmbrăcat cu un tricou galben și o pereche de pantaloni albi. Fiul miliardarului asiatic apare îmbrăcat cu o cămașă albă și un sacou și zâmbește la cameră, în timp ce este ținut de mână de Monica Gabor.

Pe de altă parte, Irinel Columbeanu a recunoscut, în urmă cu aproximativ trei luni, că îi duce dorul fiicei sale. ”Fiica mea este foarte bine și cred că va fi din ce în ce mai bine, pe măsură ce va crește. Nu am mai văzut-o de câteva zile, ne-am văzut virtual. Îmi este dor de ea. Este plecată de doi ani în America. De la vilă am luat doar un album foto cu Irina, ce are o mare valoare sentimentală”, a spus el, la ”Vorbește lumea” de la Pro TV.

Irinel Columbeanu, despre averea lui

Recent, Irinel Columbeanu s-a săturat să se spună despre el că a devenit sărac. Fostul milionar de la Izvorani a ținut să facă o clarificare. Se întâmplă să cheltuie și 30 sau chiar 50 de milioane de lei pe mâncare, într-o lună. În plus, a început să își gătească singur pentru că îi face plăcere, nu pentru că n-ar avea încotro.

”Mai am bani câți e nevoie, de câți e nevoie să trăiesc liniștit, fără problemele pe care le aveam înainte, iar disponibilitatea mea de a face bani se dovedește în timp și zi de zi. Cheltuiesc pe mâncare undeva între 30 și 50 de milioane cred, se întâmplă să folosesc acești bani pentru mâncare. Faptul că îmi gătesc singur este o plăcere, nu o fac întotdeauna, nu am atâta răbdare. Nu știți problemele pe care le induce faptul de a avea bani și nevoia de a-i păzi și a-i înmulți? Sunt foarte mari aceste probleme și devoratoare de timp și de bună dispoziție”, a spus Irinel Columbeanu, care a făcut și o declarație incredibilă despre Monica Gabor. Mai multe detalii, AICI!