Cum vrea Irinel Columbeanu să scape de sărăcie. Monica Gabor va fi cea mai afectată de decizia bărbatului (Exclusiv)

Stan Filon, Maria Irina 24.02.2021, 17:26
Cum vrea Irinel Columbeanu să scape de sărăcie. Monica Gabor va fi cea mai afectată de decizia bărbatului (Exclusiv)

Irinel Columbeanu a găsit o soluție la problemele sale financiare. Fostul om de afaceri caută soluții de câțiva ani pentru a reveni în topurile bogaților, dar nu a găsit soluția salvatoare, până acum. Fostul milionar vrea însă să dea lovitura cu memoriile sale pe care le va așterne într-o carte.

S-a aflat cum vrea Irinel Columbeanu să scape de sărăcie

Irinel Columbeanu își scrie memoriile și promite să iasă o carte pe cinste. Este viața lui pusă pe hârtie. Vom găsi multe dintre aventurile trăite de fostul milionar. Noul scriitor promite povești picante din perioada când se iubea cu unele dintre cele mai dorite femei din România.

Irinel Columbeanu a vorbit în premieră despre planurile sale, care sunt destul de avansate, cu reporterii noștri. A făcut multe dezvăluiri despre ce vor putea citi admiratorii săi, dar a păstrat ce era mai important pentru cartea sa, care încă nu se știe când va vedea lumina zilei.

S-a aflat cum vrea Irinel Columbeanu sa scape de saracie
S-a aflat cum vrea Irinel Columbeanu sa scape de saracie

Detalii picante din viața unui milionar

“Da, este adevărat, este o carte care se inspiră din fapte reale ale vieții mele. În ea o să scriu și o să vorbesc despre viața mea personală. Evident că o să povestesc și despre relațiile pe care le-am avut cu diverse femei celebre sau mai puțin celebre de până acum.

Ideile sunt proprii. Nu mă consult cu nimeni, despre ce să scriu sau nu. Până în momentul de față am scris 50.000 de cuvinte, nu am stabilit un număr de pagini, o să vedeți la final cum va fi. Plus că nici nu vreau să dezvălui prea multe acum pentru că nu ar mai avea niciun farmec”, ne-a declarat Irinel Columbeanu.

milionarul a fost unul dintre personajele prezenta la mai toate evenimentele mondene din România. Mereu apărea la braț cu câte o femeie foarte frumoasă, iar presa mondenă îl urmărea pas cu pas. S-a iubit cu creatoarea de modă Romanița Iovan, cu cântăreața Anna Lesko, dar a scos-o la lumină și pe Monica Gabor.

Dintre toate femeile cu care a fost, la altar a dus-o doar pe Monica Gabor, cea care i-a dăruit și un copil, pe Irinuca. Cele două s-au mutat acum în America, dar Monica Columbeanu a rămas în relații decente cu fostul ei soț, chiar și după divorț. Irinel Columbeanu promite acum că vom afla detalii picante din viața sa plină de aventuri de milionar.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI