Fiica Andreei Esca, experiență secretă cu un bărbat în Dubai. Cum a reacționat iubitul Alexiei când a aflat povestea. „Pe bune?”

Ioana Bucur 28.09.2022, 08:21

Cu toate că formează un cuplu de aproape șase ani și par a fi de nedespărțit, fiica Andreei Esca a reușit să își lase iubitul fără replică în momentul în care a făcut o mărturisire neașteptată. Alexia Eram a dezvăluit că a avut o experiență secretă cu un bărbat, în Dubai. Cum a reacționat Mario Fresh după ce a aflat toate detaliile întâmplării.

Alexia Eram a dezvăluit că a avut o experiență secretă cu un bărbat, în Dubai

În condițiile în care sunt un cuplu de mai bine de șase ani și par a fi de nedespărțit, este destul de greu de crezut că între Alexia Eram și Mario Fresh mai există secrete. Cântărețul a avut parte de o surpriză pe cinste în momentul în care iubita sa a acceptat provocarea unui joc numit „Adevăr sau minciună”.

Totul s-a întâmplat în timpul unui episod al podcastului găzduit de Selly. Fiica Andreei Esca a dezvăluit că a fost abordată de un bărbat mai în vârstă când era într-un restaurant în Dubai.

„Alexia Eram: Am fost agățată în Dubai de un bărbat mai în vârstă.

Mario Fresh: Eu chiar nu știu asta. Eu de ce nu știu asta? Pe bune? Când mă?

Alexia Eram: Când eram în Dubai, înainte să vii tu. Eram la un hotel cu sora ta, la barul hotelului și mâncam acolo, beam ceva. După aceea a venit un domn mai în vârstă de la masa alăturată. Cred că avea peste 50 de ani.

A venit la noi la a, ne-a oferit un prosecco și a început să vorbească cu noi. Evident că eu l-am alungat, nu am acceptat acea sticlă de prosecco.

Mario Fresh: Deci de asta miroseai tu a prosecco? Glumesc. Foarte frumos. Așa se face”, au spus cei doi.

Fiica Andreei Esca, experiență secretă cu un bărbat în Dubai. Cum a reacționat iubitul Alexiei când a aflat povestea. „Pe bune?”
Mario Fresh și Alexia Eram

„Ne-am întins pe jos, în fața blocului”

Când a venit rândul cântărețului, iubitul Alexiei a descris o noapte de pomină pe care a trăit-o cu Lino Golden, în perioada în care nu erau atât de cunoscuți publicului de la noi din țară. Aventura s-a încheiat cu o ușă deschisă de nimeni altul decât Alex Velea.

„La 15 ani, după ce am băut niște shoturi, am plecat dezbrăcați spre casă. Eram cu tricoul pe mine, l-am dat la un moment dat jos, dar m-am oprit să mă picur și am rămas cu pantalonii așa. Am făcut asta pe Nordului, în București. Mai eram cu Lino. El era mai rău. Mai treceau pe lângă noi oameni. Era zi, dimineață.

Când am ajuns acasă, ne-am întins pe jos, în fața blocului. Nu am intrat în casă că nu aveam cheia de la casă. Ni s-a deschis ușa după vreo 2-3 ore, domnul Alex (n.r. ALex Velea) ne-a deschis. Dormeau copiii și nu a stat să se uite la noi. Ne-a deschis și a plecat”, a mai povestit Mario Fresh, în vlogul lui Selly.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...