Ce s-a întâmplat la prima întâlnire dintre Andreea Esca şi Mario Fresh. Iubitul Alexiei Eram a povestit abia acum

Stan Filon, Alexandru Puiu 19.11.2021, 15:06
Ce s-a întâmplat la prima întâlnire dintre Andreea Esca şi Mario Fresh. Iubitul Alexiei Eram a povestit abia acum

Chiar dacă s-a vorbit mult despre despărțirea dintre Alexia Eram și Mario Fresh, cei doi tineri sunt tot împreună și au rămas așa și după ce întreg internetul a luat foc, atunci când a apărut o fotografie în care cântărețul se sărută cu Mira, o altă cântăreață. Recent, Mario Fresh a rememorat însă prima întâlnire pe care a avut-o cu părinții Alexiei.

Ce s-a întâmplat la prima întâlnire dintre soacra Andreea Esca şi ginerele Mario Fresh

Mario Fresh și Alexia Eram au o relație de mai bine de 5 ani de zile. Erau doar niște copii atunci când s-au întâlnit, dar acum au crescut împreună. Și nu au de gând să se despărată, după cum se vede în fotografiile postate de cei doi îndrăgostiți.

Recent, Mario Fresh a vorbit despre prima întâlnire pe care a avut-o cu Andreea Esca și cu Alexandru Eram, părinții Alexiei. Cântărețul a recunoscut că s-a înțeles imediat cu Andreea Esca, însă a tremurat efectiv de frica lui Alexandru Eram. ”Am tremurat vreo jumătate de an. Nu mi-a fost frică de Andreea cât mi-a fost frică de domnul Alex. Probabil au crezut că e o joacă la început… și au trecut 5 ani”, a dezvăluit Mario Fresh.

Ce s-a intamplat la prima intalnire dintre soacra Andreea Esca si ginerele Mario Fresh
Ce s-a intamplat la prima intalnire dintre soacra Andreea Esca si ginerele Mario Fresh

Fotografia care a aprins internetul

În urmă cu câteva zile, o fotografie a încins internetul. Mario Fresh se sărută cu pasiune cu Mira, o cântăreață de la noi. Fanii cuplului Mario Fresh-Alexia Eram au luat foc imediat. Fotografia a fost postată chiar de Mira, iar la scurt timp a venit și explicația. Cei doi au filmat un clip împreună, iar fotografia a fost o simplă regie pentru piesa ”Dezuiubește-mă”.

Alexia Eram a fost invitată recent în emisiunea lui Cătălin Măruță unde a vorbit despre relația de 5 ani pe care o are cu Mario Fresh. A recunoscut că au mai fost momente tensionate, ca în orice relație, însă se iubesc mult.

”Știu că vrei să mă întrebi ceva. (…) Inima este completă. Tot ce vă spun este că în relații există bune și rele, urcușuri și coborâșuri, perioade grele și perioade mai puțin grele. Da, este dragoste. Multă dragoste! Mereu a existat iubire”, a spus Alexia Eram.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...