Horoscop miercuri, 20 ianuarie. Scorpionii trebuie să-și rezolve problemele de acasă

Astrolog Roxana Lușneac 19.01.2021, 20:19
Horoscop miercuri, 20 ianuarie. Scorpionii trebuie să-și rezolve problemele de acasă

Astrologul impact.ro Roxana Lușneac a anunțat previziunile astrale pentru horoscop miercuri, 20 ianuarie. O parte dintre nativi au de rezolvat anumite aspecte ale vieții personale. Cei care își doresc să adauge un plus de noroc în această zi pot apela la culorile norocoase bej și alb, dar și la numerele 2, 3, 26, 34 și 59.

Horoscop miercuri, 20 ianuarie – Berbec

Unele emoții trebuie acceptate, deoarece fac parte din cine ești tu. Cu cât cauți mai mult prezența oamenilor cu o atitudine pozitivă, cu atât ai mai mult de învățat pe planul dezvoltării personale, iar asta te va ajută să accepți niște lucruri.

Horoscop miercuri, 20 ianuarie – Taur

Este posibil să ai destul de multă treaba, iar atenția ta să fie cumva partajată în  mai multe  direcții. Este foarte important să găsești partea practică a lucrurilor și să nu te implici prea mult emoțional pentru a avea succes.

Horoscop miercuri, 20 ianuarie – Gemeni

Aspectul imaginii voastre este unul care  vă îngrijorează cumva, dar și a câștigurilor pe care vreți să le obțineți. Trebuie să încercați să fiți calmi și diplomați în atitudine dacă doriți să reușiți până la urmă tot ce v-ați  propus.

Horoscop miercuri, 20 ianuarie – Rac

Marte vă agită un pic apele, iar asta va face  ceva mai impulsivi că de obicei.  Încercați să vedeți și câte realizări aveți până acum și ce ați reușit să faceți singuri și de aici începeți să creați planuri noi de viitor. Aveți răbdare.

Horoscop miercuri, 20 ianuarie – Leu

Oamenii din jur au nevoie fie de ajutorul vostru, fie voi aveți nevoie de cineva anume să vă asiste în rezolvarea unor probleme.Nodul nord tinde să va grăbească un pic în acțiuni,  deci atenție la neatenție, chiar dacă lucrurile par simple la prima vedere.

Horoscop miercuri, 20 ianuarie – Fecioară

Anumite  achiziții sau lucruri legate de casă vă stau în gând și poate va doriți  să achiziționați ceva. Este  un moment bun mai ales dacă ați reușit să economisiți niște bani.

La ce ar trebui să se aștepte zodiile în data de 20 ianuarie
La ce ar trebui să se aștepte zodiile în data de 20 ianuarie

Horoscop 20 ianuarie – Balanță

Sectorul copiilor și al copiilor sunt puse în evidență, acolo parcă aveți nevoie de un pic de timp pentru a rezolva niște lucruri restante.Aveți grijă și de sănătatea voastră, mai ales atunci când vine vorba de circulație, spate și sistem imunitar.

Horoscop 20 ianuarie – Scorpion

Aveți anumite lucruri de rezolvat acasă, parcă acolo vă puneți toată atenția și energia. Nu luați decizii rapid, consultați-vă și cu cei din jur pentru a reuși să va îndepliniți din dorințe.

Horoscop 20 ianuarie – Săgetător

Comunicarea cu cei din jur poate să nu va aducă veștile pe care le așteptați încă, dar mai aveți un pic de răbdare. Toate lucrurile se vor aranja la timpul lor. Nu lăsați ego-ul să intervină, ci analizați totul calm și echilibrat.

Horoscop 20 ianuarie – Capricorn

Aspectul casei voastre și a ceea ce vă susține pe voi are nevoie de atenția voastră, mai ales că aveți niște lucruri de rezolvat cât de curând legat de asta. Luați lucrurile în ordinea  care vin, fără a va stresa inutil.

Horoscop 20 ianuarie – Vărsător

Poate nu este o zi bună pentru noi începuturi, ci mai degrabă pentru acceptare și evoluție personală. Din toate lecțiile aveți ceva de învățat, iar voi sunteți buni în empatie și analiză personală. Important este să luați părțile bune din tot.

Horoscop 20 ianuarie – Pești

Saturn este posibil să îngreuneze niște lucruri, iar asta poate nu vă convine pe moment, dar va va  fi de ajutor pe viitor. Aveți totuși  un protector care va avea grijă că pe termen lung  că lucrurile să se îndeplinească așa cum va doriți.

Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...