Ce semnifică bivolul de metal, semnul anului 2021 în zodiacul chinezesc

Daria Petrescu 02.01.2021, 09:36
Ce semnifică bivolul de metal, semnul anului 2021 în zodiacul chinezesc

Bivolul de metal. Anul Bivolului de metal vine imediat după anul șobolanului de metal. Începe pe 12 februarie 2021 și se termină pe 30 ianuarie 2022. Specialiștii spun ca va fi un an plin de schimbări, vom avea parte de o reorganizare, iar fenomenele naturale se or intensifica. Am mai avut un an al Bivolului (echivalentul Capricornului în zodiacul european) în anul 2010. Iată ce semnifică bivolul de metal, semnul anului 2021 în zodiacul chinezesc.

Ce semnifică bivolul de metal

În 2010 am mai avut un an al Bivolului (echivalentul Capricornului în zodiacul european). Lumea a fost lovită atunci  de marea criză economică.

De asemenea, în Siria apăreau semnele războiului care a început în 2011 și a dus la extrem de mulți morți și o criză a refugiaților.

Este foarte posibil, conform astrologiei chineze, și în 2021 să se mențină precauțile privind călătoria. În acest an, fenomenele naturale se vor intensifica mai mult ca oricând în istoria noastră recentă.

Este foarte important, să preîntâmpinăm anumite fenomene rare cauzate de încălzirea globală. Lupta pentru supraviețuire ar putea atinge cote inimaginabile mai ales în emisfera sudică a planetei. Astfel că, oamenii vor deveni tot mai nerăbdători.

Ca o concluzie a specialiștilor, se spune că lumea va fi pusă la o încercare grea, mai ales din luna februarie încolo, după intrarea în noul an chinezesc. Oamenii nu își vor mai da seama pentru cine și mai ales pentru ce merită să se mai zbată.

Ce trebuie să știi despre Bivolul de metal

– este un animal puternic, hotărât sau chiar încăpățânat, statornic și loial, sincer și de încredere

– inspiră munca grea, perseverența, forța și rezistența de care dă dovadă pentru a-și atinge scopurile

– în anul Bivolului, rezultatele vin după muncă și nu după noroc

-Bivolul semnifică, de asemenea, succes și statornicie, pace și armonie

– familie și dragoste, stabilitate, disciplină și organizare, răbdare și determinare.

-în 2021suntem încurajați să muncim pentru a ne urma și realiza visurile, să ne respectăm și protejăm familia.

Trebuie  să ne organizăm bine timpul și prioritățile, să rămânem pe drumul nostru, în ciuda greutăților, pentru a atinge succesul.

-Bivolul este familist, loial, protector și blând cu cei dragi

-în anul bivolului se vor simți influențe în raport cu familia noastră., care va ocupa loc prioritar în interesele noastre din acest an.

-familia va fi vizată pentru fiecare, indiferent că vorbim despre părinți sau despre familia construită, cu partener de viață și copii.

-vor avea loc multe evenimente, iar unele dintre acestea vor fi chiar încercări.

Bivolul semnifică, de asemenea, succes și statornicie, pace și armoni

-este un an al adaptării și reorganizării familiale, rutina pe care o știam până acum pare să se schimbe, prin unele aspecte, definitiv.

– ne vom redescoperi într-o lumină nouă, vom ști mai bine ce dorim de la viața noastră

– ne vom cunoaște mai bine pe noi și pe cei dragi nouă.

– culorile în noul an chinezesc sunt verde și roșu. Aceste două echilibrează fluxurile de energie ale celor cinci elemente din Cosmologia chineză și Feng Shui

-nu este un an în care să lenevim și să așteptăm ca banii să pice

-Este un an de trudă, însă care ne va ajuta să ieșim mai repede și mai bine din situații complicate

Urmăriți Impact.ro și pe