FCSB riscă să-și piardă căpitanul. Decizia surpriză luată de Florin Tănase

Marian Cărăvan / 04.11.2020, 15:43
FCSB riscă să-și piardă căpitanul. Decizia surpriză luată de Florin Tănase

Lui Gigi Becali nu-i prea ies planurile cu Florin Tănase. Căpitanul celor de la FCSB se ține tare pe poziție și negociază dur cu patronul. Se pare că planurile celor doi nu coincid.

FCSB își poate pierde căpitanul, în urma unei decizii surpriză a lui Florin Tănase

Gigi Becali vrea cu orice preț să-l aibă pe Florin Tănase la FCSB. Jucătorul venit în 2016 de la Viitorul, și care a semnat un contract valabil pe cinci sezoane, nu dă semne că ar mai vrea să rămână la FCSB. Asta în ciuda faptului că Gigi Becali îi mărește salariul. Fotbalistul cotat de transfermarkt.com la 2,2 milioane de euro este lider în topul salariilor de la FCSB, cu 17.500 de euro lunar. A refuzat însă un salariu lunar de 20.000 de euro, iar acum chiar unul de 25.000 de euro, după cum informează ProSport.

„Pe Tănase eu nu aș vreau să-l dau, nu aș vrea să-mi vină ofertă pentru el. Nu poți să iei mai mult de 5 milioane de euro pe el, iar el face mai mult pentru echipă. E cel mai important jucător de la noi”, spunea recent Gigi Becali.

Florin Tănase a fost propus de impresarul Giovanni Becali cunoscutului antrenor italian Carlo Ancelotti. Tehnicianul lui Everton a părut interesat de oferta venită din România, dar se pare că aceasta a fost făcută mai mult pentru a-i ridica cota fotbalistului de la FCSB. Până una-alta, Florin Tănase rămâne la FCSB.

Florin Tanase a refuzat oferta lui Gigi Becali
Florin Tanase a refuzat oferta lui Gigi Becali

Florin Tănase e golgheter în Liga 1. Are tot atâtea goluri câte a marcat Dinamo în acest sezon

Florin Tănase, 25 de ani, este golgheter în Liga 1. Căpitanul celor de la FCSB a marcat în această săptămână al șaptelea gol pentru FCSB în actualul sezon. S-a întâmplat în minutul 56 al meciului Chindia – FCSB (scor 0-2), din etapa a 9-a a Ligii 1. Florin Tănase a reușit al șaptelea gol stagional și l-a egalat pe coechipierul său, Dennis Man, în fruntea clasamentului marcatorilor din Liga 1. Performanța sa este cu atât mai meritorie, cu cât Florin Tănase a fost folosit în linia mediană, nu în atacul echipei sale.

Căpitanul celor de la FCSB a marcat cât toată echipa Dinamo în acest sezon. „Câinii” au doar șapte goluri marcate până acum, fiind mult sub așteptările de la începutul sezonului. Și dacă e să mai facem o comparație cu Dinamo, la gruparea din Ștefan cel Mare sunt unii jucători care câștigă, cel puțin pe hârtie, mai mult decât Florin Tănase la FCSB. Acesta are un salariu lunar de 17.500 de euro și a refuzat recent propunerile de majorare venite din partea lui Gigi Becali.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI