Decizie uluitoare luată de Gigi Becali. La ce mănăstire vrea să se retragă

Marian Cărăvan / 04.11.2020, 13:43
Decizie uluitoare luată de Gigi Becali. La ce mănăstire vrea să se retragă

Vulcanicul Gigi Becali își dorește o viață liniștită. A spus de mai multe ori că își dorește să se retragă la o mănăstire și s-ar putea să ia o decizie în acest sens mult mai devreme decât anticipase.

Gigi Becali vrea să se retragă la mănăstire. Ce loc și-a ales

Anul 2020 a fost unul cu totul diferit față de ceea ce am trăit până acum. A resimțit asta și patronul FCSB, Gigi Becali. Totuși, latifundiarul din Pipera are și motive să zâmbească, după ce a devenit bunic în luna iunie a acestui an. Sătul poate de agitația din fotbal sau din politică, Gigi Becali a decis să se retragă din viața publică, și-a schimbat chiar și numărul de telefon și a refuzat dialogul cu presa. A declarat de mai multe ori că prioritatea sa va fi familia și le va lăsa averi colosale fetelor sale, nu mai puțin de 20 de milioane de euro și proprietăți imobiliare, pentru fiecare dintre cele trei fiice ale sale. În plus, a spus că restul averii o va dona spitalelor și bisericilor.

Gigi Becali a pozat deseori într-un om religios, un creștin cu frică de Dumnezeu și spune că vrea să se retragă în liniște, la o mănăstire. Dar ar putea să o facă mai repede decât și-ar fi imaginat.

În ultimii ani, patronul FCSB a vizitat mai multe mănăstiri din România, însă una dintre ele i-a atras atenția în mod deosebit. A mers acolo în mod repetat și a făcut donații generoase. Vorbim de Schitul Pătrunsa. Ansamblul monahal din comuna Bărbătești, din județul Vâlcea, este construit sub vârful Buila. Nu mulți se încumetă să îl viziteze, fiind greu accesibil. Zona este superbă, despărțită de civilizație de opt kilometri de drum neasfaltat. Deși anunțase că vrea să se retragă în liniște, la o mănăstire, abia după vârsta de 75-80 de ani, Gigi Becali ar putea să ia o decizie în acest sens mult mai devreme, scrie Sport.ro.

Gigi Becali a vizitat in mod repetat Schitul Patrunsa
Gigi Becali a vizitat in mod repetat Schitul Patrunsa

Ce se întâmplă cu „perlele” lui Becali de la FCSB

Gigi Becali are o nouă strategie în privința FCSB. Deși echipa sa a fost eliminată din Europa League, patronul FCSB a luat o decizie la care nu s-ar fi gândit nimeni. Deși ratarea calificării în grupele Europa League l-a făcut pe Gigi Becali să piardă sume importante ce ar fi venit de la UEFA, totuși patronul FCSB a făcut ceea ce poate nimeni nu se aștepta. A umblat la salariile jucătorilor. Și nu pentru a le tăia, ci pentru a le mări. A mărit contractele unor jucători, iar printre beneficiari se numără și „perlele” sale, Florinel Coman și Dennis Man. A confirmat acest lucru managerul general al FCSB, Mihai Stoica.

„Patronul echipei a cumpărat cu o sumă importantă 10 la sută din Perianu și 10 la sută din Octavian Popescu. De asemenea, a mărit contractele unor jucători, Dennis Man, Florinel Coman, Olimpiu Morutan și cred că urmează și Tănase. Nu are sens să discutăm de situația financiară a clubului”, a declarat oficialul FCSB.

Florinel Coman și Dennis Man câștigă în acest moment 17.000 de euro pe lună, cu doar 500 de euro mai puțin decât liderul salariilor din lotul FCSB-ului, Florin Tănase. A primit o majorare substanțială a venitului și Olimpiu Moruțan, acesta ajungând să câștige 16.000 de euro lunar.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI