Explozie puternică la Uzina Mecanică Băbeni din Vâlcea, în urma căreia patru persoane au murit, iar alte trei sunt în stare gravă VIDEO

Elena Avramescu 18.11.2021, 16:47
Explozie puternică la Uzina Mecanică Băbeni din Vâlcea, în urma căreia patru persoane au murit, iar alte trei sunt în stare gravă VIDEO

În cursul zilei de joi, s-a produs o explozie a unei mine antipersona la Uzina Mecanică Băbeni. În urma tragediei, patru persoane au murit, iar alte trei sunt în stare de inconştiență şi au traumatisme.

Explozie puternică la Uzina Mecanică Băbeni din Vâlcea

UPDATE Conform ISU Vâlcea, din primele informaţii reiese că sunt patru persoane decedate, și nu trei, așa cum s-a spus inițial, fiind vorba despre trei bărbaţi şi o femeie. Alte trei persoane, conştiente, au fost preluate de Serviciul de Ambulanţă Judeţean şi transportate la UPU Vâlcea.

După comunicarea datelor din teren sunt 4 persoane preluate de către SAJ, a notat ulterior ISU Vâlcea, potrivit News.ro.

Prefectul judeţului Vâlcea, Sebastian Fârtat, a spus că primele date de la faţa locului arată că explozia s-ar fi produs atunci când se încerca dezamorsarea unei mine vechi, iar momentan nu se cunosc cauzele deflagraţiei.

ȘTIRE INIȚIALĂ Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea a declarat că intervine pentru înlăturarea efectelor unei explozii generate de o mină antipersonal, la Uzina Mecanica Băbeni.

În urma exploziei au rezultat 3 persoane decedate, 2 inconştiente cu traumatisme, a spus Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea, potrivit News.ro.

Se pare că explozia nu a fost urmată de un incendiu. La fața locului au fost trimise un echipaj de descarcerare, SMURD Bunesti, 2 ambulante tip C si 2 tip B, un echipaj ASAS de la Râmnicu Vâlcea.

Știre în curs de actualizare

Urmăriți Impact.ro și pe