Expert în Sănătate, avertisment înfiorător pentru românii nevaccinaţi. „Pământul e îngheţat şi tare”

Badea Violeta 16.11.2021, 18:18
Expert în Sănătate, avertisment înfiorător pentru românii nevaccinaţi. „Pământul e îngheţat şi tare”

Un expert în Sănătate a transmis un avertisment înfiorător românilor care nu s-au vaccinat anti-Covid. Iată ce mesaj are medicul pentru persoanele care nu s-au imunizat.

Românii nevaccinați, avertizați de un medic

Un medic le-a transmis un mesaj șocant persoanelor care nu s-au imunizat. Emilian Imbri, căci despre el este vorba, i-a avertizat pe românii nevaccinați că pământul va îngheța din cauza frigului. Doctorul și-a dorit să sublinieze că persoanele care nu s-au imunizat ajung mult mai repede la Terapie Intensivă și ulterior își pierd viața.

În acest context, și în prag de iarnă, medicul le-a atras atenția nevaccinaților că solul se va întări, iar gropile în care vor fi înmormâtanți nu vor mai fi atât de ușor de săpat.

„Vin sărbătorile de iarnă și am un mesaj: gândiți-vă că vine frigul și pământul este destul de înghețat și tare”, a declarat expertul în Sănătate, la postul de televiziune B1 TV.

Emilian Imbri, avertisment pentru nevaccinati
Emilian Imbri, avertisment pentru nevaccinati

„Vaccinarea cu forța nu este o opțiune valabilă”

Emilian Imbri este de părere că vaccinarea cu forța nu reprezintă o soluție. Medicul consideră că autoritățile ar fi putut impune niște măsuri mai dure pentru a limita răspândirea noului coronavirus. Expertul în Sănătate a vorbit și despre inconstiența poporului român.

„S-ar putea să fie o formă prin care să reușim să mai convingem, că, de vaccinat cu forța, sigur că, vedeți, nu se pune problema chiar nicăieri, dar s-ar putea să mai convingem oarece persoane să se mai vaccineze.

Gândiți-vă că nici măcar imaginile prezentate de posturile de televiziune și de tot ceea ce se discută în momentul de față în media noastră nu a reușit să sperie în sensul bun și să atragă atenția asupra faptului că sunt foarte multe decese și că va veni iarna.

Și a venit iarna, și că practic peste acest Covid, lăsând deoparte bolile cronice, de care parcă toată lumea a început să uite, vor veni și alte virusuri care vor genera infecții respiratorii, care supraadăugate sau asociate cu ceea ce se întâmplă acum pot să dea nu numai modificări ale tuplinii acestui virus, ci pot să dea simptome cumulate care vor face ca iarăși un număr mare de persoane să trebuiască apeleze la serviciile de înaltă medicină și de urgență.

Cred că într-adevăr niște măsuri, poate mai serioase… pentru că noi dăm senzația asta de neseriozitate”, a mai precizat medicul.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...