Bucureştiul se închide? Doctorul Emilian Imbri: „Va fi mai rău decât ce a fost”

Nicu Stan 17.03.2021, 13:11
Bucureştiul se închide? Doctorul Emilian Imbri: „Va fi mai rău decât ce a fost”

Bucureştiul se închide? Doctorul Emilian Imbri a răspuns la întrebarea care este prezentă pe buzele tuturor locuitorilor Capitalei. Ce ar urma să se întâmple, citiți în articolul de mai jos.

Vești proaste. Bucureștiul va fi închis din cauza pandemiei, iar persoanele infectate ajung mai des în stare gravă

Medicul Emilian Imbri este de părere că se vor înrăutăți atât de tare încât Bucureștiul ”va fi închis”. De asemenea, celebrul medic spune că lucrurile au fost scăpate deja de sub control. În plus, acesta a avertizat că pandemia de coronavirus nu va fi eradicată nici în 2022.

Ceea ce este mult mai grav este că, potrivit medicului, simptomatologia persoanelor care se internează cu coronavirus este mult mai gravă.

Se asteapta o explozie a numarului noi de infectari cu coronavirus
Se asteapta o explozie a numarului noi de infectari cu coronavirus

Urmează un tsunami de infectări cu covid

Bucureştiul mai mult ca sigur se va închide. Va fi mai rău decât ce a fost. Vor fi pacienţi mai mulţi şi cu simptomatologie mai gravă. Situaţia nu mai este sub control. Trebuie luate măsuri mult mai stricte, nepopulare.

Va fi un tsunami al infectărilor. Nu mai e timp de şovăială”, a spus medicul Emilian Imbri în emisiunea ”România9” de la TVR.

Al doilea Paște cu restricții

Celebrul doctor a adus în discuție și sărbătoarea de Paște, un alt subiect de interes pentru români. Medicul este de părere că Paștele va fi un alt moment în care românii vor uita de regulile sanitare.

Noi nu ne mai gândim la ziua de azi, noi ne gândim, deja, la Paşti. Vai de mine ce dezastru va fi că vom fi obligaţi, dar nu o să respectăm! Deja ai satisfacţia că de Paşti nu o să respecţi. Nu ne gândim că sunt pline terapiile intensive, că sunt pline spitalele”, a mai declarat Emilian Imbri.

Virusul ucigaș a luat bătrânii, acum a trecut la tinerii cu comorbidități

Nu în ultimul rând, Emilian Imbri a spus că mărirea numărului de paturi de Terapie Intensivă nu este o rezolvare a problemei. Emilian Imbri a dat exemplu Italia unde ”lucrurile s-au mai lămurit puţin pentru că au murit bătrânii. Acum vin la rând tinerii cu comorbidităţi”.

Pe de altă parte, ultimul bilanț al îmbolnăvirilor cu coronavirus arată că în România, în total, au fost infectate cu virusul ucigaș  874.985 de persoane.

133 de persoane moarte de coronavirus

De asemenea, în ultimele 24 de ore, în urma testelor efectuate la nivel naţional, faţă de ultima raportare, au fost înregistrate 6.186 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2. În ultimele 24 de ore au fost raportate 89 de decese ale unor pacienţi infectaţi cu noul coronavirus.

De asemenea, în spitale, numărul total de persoane internate cu coronavirus este de 11.361. Dintre acestea, 1.266 sunt internate la Terapie Intensivă.

Urmăriți Impact.ro și pe