EXCLUSIV. Monica Tatoiu susține că rețeta-minune, care a vindecat-o de o boală gravă, e și anti-Covid. ”Secretul” ei se vinde la borcan

Alexandru Catalan 05.11.2020, 20:37
EXCLUSIV. Monica Tatoiu susține că rețeta-minune, care a vindecat-o de o boală gravă, e și anti-Covid. ”Secretul” ei se vinde la borcan

Monica Tatoiu, unul dintre cei mai cunoscuți oameni de afaceri români de după decembrie 1989, susține că a învins cancerul la sân cu o rețetă naturistă, pe bază de miere, și vândută la greu de apicultorii din întreaga țară, pe Internet, cu 30-35 de lei borcanul de 350 gr. Monica a povestit, pentru Impact.ro, de ce acest leac e bun și la vreme de Covid-19.

Monica Tatoiu spune că rețeta ei minune e bună și pentru întărirea organismului în pandemie

Rețeta ”magică” a Monică Tatoiu, contestată însă de mulți oncologi din țară, nu e deloc vreuna creată de cine știe ce alchimist uitat de vreme: ”Am rețeta asta de la un fost director general al celor de la , de pe vremea lui Nicolae Ceaușescu. Cred că în aceeași perioadă oamenii făcuseră tot felul de studii și au ajuns la rețeta minune. O minune în care de fapt este vorba despre un amestec de miere de salcâm, polen crud, tinctură de propolis și lăptișor de matcă. Întâmplarea a făcut ca prin 2009-2010, când mă luptam pentru viața mea, să particip la un seminar internațional al apicultorilor unde am fost efectiv convinsă de potențialul acesteia. Mai apoi, am spus tuturor despre ea și așa s-a născut rețeta-magică a Monicăi Tatoiu”, a declarat ea pentru Impact.ro. 

Monica Tatoiu a precizat că mai primește și azi, după zece ani, mesaje şi telefoane de la românii bolnavi, din diverse colțuri ale țării, dar și ale lumii, care nu au găsit încă leac pentru suferința lor.  ”Fiecare dintre noi e dispus să facă orice pentru sănătate. Pot să vă spun că mii dintre cei cu care am vorbit în ultimii ani au făcut cărare în fața spitalelor fără ca cineva să le spună exact ce au. Sau este vorba despre cei care au avut experienţe triste în sistemul medical, cărora li s-au dat vreun diagnostic greşit, fie au fost trataţi necuviincios sau au dat şpăgi fără ca măcar să primească un tratament adecvat.

”I-o administrez și mamei, are 89 de ani”

Am spus-o și o să mai repet, cred că prea mulţi medici au tendinţa să rezolve problema cu cuţitul. Intervenţia chirurgicală ar trebui să fie ultima soluţie, după ce s-a încercat tot. Tuturor le-am recomandat acest amestec de miere. Și el nu ne-a dezamăgit niciodată”, rememorează Monica Tatoiu.

Monica Tatoiu spune ca reteta o ajuta si pe mama ei, in varsta de 89 de ani

Un exemplu care i-a venit pe loc în minte în timpul discuției a fost legat de un personaj important al Comunității evreiești din Dorohoi, diagnosticat cu cancer la limbă, și căruia medicii nu-i mai dădeau nici o șansă la viață. După ce a apelat la rețeta cu pricina, respectivul a mai trăit trei ani: ”Folosesc încă rețeta asta. Mai mult, în fiecare primăvară și toamnă, i-o administrez și mamei mele, care are 89 de ani. Și vă mai spun că ea e perfectă, după mine, și pentru vremurile astea în care pandemia actuală face furori. Întărește organismul, așa că o recomand cu căldură”, a adăugat Monica Tatoiu.

Ea ne-a precizat că nu a pretins niciodată drepturi financiare pentru ceva care în fapt nu i-a aparținut niciodată: ”Mi-a dat Dumnezeu banii de care aveam nevoie. Nu am cerut bani pentru așa ceva, după cum nu am cerut pentru multe altele”, a mai spus, pentru Impact.ro, Monica Tatoiu. Ea a mai adăugat și faptul că, în urmă cu un deceniu, o singură firmă din România, care azi nu mai există, ”Prisaca transilvană”, i-a cerut permisiunea de a vinde borcane de miere cu fotografia ei pe produs și a acceptat.

Așa arată borcanul cu miere preparată după „rețeta Monica Tatoiu”

Iată rețeta naturistă a Monicăi Tatoiu!

  • lăptişor de matcă – 4 grame
  • miere de salcâm, luată de la Plafar 1,5 kilograme
  • polen măcinat – 300 de grame
  • ser fiziologic – 200 mililitri
  • tinctură de propolis – 150 de grame
Urmăriți Impact.ro și pe