Cu ce se ocupă și cum arată fiul Monicăi Tatoiu, la 25 de ani. “E mai înțelept decât mine”

Stan Filon 07.09.2020, 18:49

Monica Tatoiu nu mai are nevoie de nicio prezentare. Toată lumea o cunoaște, apare la televizor de ani buni de zile unde vorbește în calitate de fost profesor, fost om de afaceri sau actual pensionar. Abordează și subiecte politice, economice, sociale, etc. Cu toate că este mai tot timpul la televizor, Monica Tatoiu și-a ținut departe de ochii presei viața privată.

Monica Tatoiu a vorbit despre fiul său, Victor

Recent însă, fosta femeie de afaceri Monica Tatoiu, în vârstă de 63 de ani, a dezvăluit noi detalii despre unul dintre cele mai grele momente din viața ei. Monica Tatoiu a povestit chiar un moment foarte important din viața ei. Pensionara de lux a povestit cum a venit pe lume fiul ei, dar și cu ce probleme de sănătate s-a confruntat micuțul.

„29 martie 1994, era într-o marți, la ora 09:00, în Spitalul Universitar. Am făcut cezariană de frică, era să mor de la anestezie. Copilul s-a născut cu un plămân nefuncțional. Doctorii mi-au spus că pot să mai încerc după. Am vrut să mor și apoi m-am rugat.

Monica Tatoiu a vorbit despre fiul său, Victor
Monica Tatoiu a vorbit despre fiul său, Victor

Copilul s-a născut cu o problemă gravă de sănătate

Și am promis să fiu cuminte cum mama m-a învățat și nu am ascultat-o. Și s-a făcut bine. Și este master diver. E adult acum. Cu carte de muncă. Niciun sacrificiu nu este prea mare pentru puiul tău. Oricât de mare este, tot pui rămâne.

L-am învățat tot ce m-au învățat ai mei părinți. E mai înțelept decât mine”, a mărturisit Monica Tatoiu, în mediul online, potrivit Libertatea.

Fiul meu a studiat 13 ani la Școala Americană care nu e acreditată. Mi-a zis că am făcut cea mai mare greșeală că l-am trimis acolo. Toți elevii care au venit în clasa a noua le-au luat-o înainte. Nu faceți ca mine. L-am trimis acolo de la grădiniță.

Fiul Monicăi Tatoiu este master diver

Dacă mi-l dădeau afară, că mi-am băgat nasul unde nu îmi fierbe oala, niște chestii cu finanțări, putea să rămână pe dinafară, iar asta însemna că trebuia să reînceapă totul de la clasa întâi.

Am aflat că școala nu avea acreditare. Aceasta este greșeala părinților care nu se informează despre statutul școlilor private. Costă 18.000 de euro, dar la mine a fost parte din contract și plătea compania”, a mai spus Monica Tatoiu. Victor are acum 25 de ani, lucrează în străinătate, iar mama lui spune că este chiar mai înțelept decât ea.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...