Motivul pentru care Monica Tatoiu vrea să plece din România. ”Și-a tapetat casa cu aur”

Diana Dumitrache 16.07.2020, 13:02

S-a hotărât, vrea să părăsească definitiv ţara noastră. Care este motivul pentru care Monica Tatoiu vrea să plece din România?! Vedeta a explicat cu argumente solide de ce a luat această decizie.

Monica Tatoiu a dezvăluit motivul pentru care vrea să plece din România

Îndrăgita femeie de afaceri adoră să călătorească. A făcut asta o viaţă întreagă şi nu are de gând să se oprească prea curând. Din păcate, însă, Monica Tatoiu a decis să părăsească România definitiv.

Nici nu s-a întors bine din vacanţa exotică de 100 de zile, că îşi face din nou bagajele. Afacerista a fost plecată în primăvară pe insula franceză La Reunion.

Am încercat să mă îndepărtez de Europa. Deşi sunt pe o insulă franceză, mă aflu departe de continent. Nu mi-a plăcut deloc cum a gestionat Uniunea Europeană problema legată de coronavirus, povestea acum 2 luni Monica Tatoiu.

Motivul pentru care Monica Tatoiu vrea să plece din România. ”Și-a tapetat casa cu aur”
Motivul pentru care Monica Tatoiu vrea să plece din România. ”Și-a tapetat casa cu aur”

De data aceasta, vedeta pleacă să facă un tur al Europei. Nu are de gând, însă, să se mai întoarcă în ţară.

Nu cred că mă mai întorc în decembrie. Mă mut așa cu cortul și mă întorc la sfârșitul lui ianuarie. Iar în februarie plec din nou. Așa că mereu mă întreb dacă mai merită să stau în România și să țin o casă, animale, a spus Tatoiu pentru Antena Stars.

Motivul real pentru care vrea să părăsească ţara este unul cât se poate de serios.

Ce a supărat-o atât de tare pe Monica Tatoiu?!

Am un vecin care și-a tapetat cu aur casa. Şi-a deschis și un restaurant, are și șofer, care-i parchează mașina în mijlocul străzii. Nu poate trece nici mașina de gunoi, nici salvarea. Am chemat poliția, dar nu o pot chema mereu. Toate mașinile care vin la restaurant parchează ilegal. Dacă asta-i România, mie nu-mi place și mă gândesc serios să plec definitiv.

Monica Tatoiu este o femeie de afaceri din România. Aceasta a condus compania de cosmetice Oriflame România din 1996 până în 2008. A devenit doctor în matematică la Universitatea din Iași, în 1990.

Urmăriți Impact.ro și pe
Diana Dumitrache
Sunt absolventă a Colegiului Naţional Roman-Vodă, Filologie, din Roman, precum şi a Facultăţii de Litere din cadrul Universităţii din Bucureşti, secţia Limba şi Literatura Română –...