EXCLUSIV. Ce zice Laurette despre relația fiicei ei cu „mama vitregă”. Mulatra s-a împăcat cu fostul iubit

Alina Erimia 16.11.2020, 14:48
EXCLUSIV. Ce zice Laurette despre relația fiicei ei cu „mama vitregă”. Mulatra s-a împăcat cu fostul iubit

Laurette, despre relația fiicei ei cu „mama vitregă”. Ani de zile s-au războit prin tribunale și s-au amenințat reciproc, însă acum se pare că Laurette Attindehou, fotomodelul cu pielea de abanos, a făcut în sfârșit pace cu tatăl fetiței ei, afaceristul Mihai Ștefan. Laurette Atindehou ( în vârstă de 36 de ani ) și Mihai Ștefan s-au iubit enorm timp de șase ani, însă relația lor a fost una zbuciumată, presărată cu scandaluri, împăcări și despărțiri, apoi drumuri nesfârșite pe la tribunale pentru custodia fiicei lor, Serena Luce Maria ( în vârstă de 9 ani).

Ce zice Laurette despre relația fiicei ei cu „mama vitregă”

Laurette a ieșit până la urmă învingătoare în războiul cu fostul iubit și a obținut custodia exclusivă și definitivă a fetiței ei în anul 2017. După ce ani la rând și-au aruncat injurii și s-au amenințat reciproc în fel și chip, de abia acum se pare că cei doi foști iubiți au revenit la sentimente mai bune unul față de celălalt. Astfel că micuța Serena Luce Maria este lăsată de mama ei să meargă să-și vadă tatăl ori de câte ori dorește.

„M-am împăcat în sfârșit cu Mihai. Am lăsat la o parte neînțelegerile și tot ce a fost urât între noi. Acum suntem în relații mai bune, chiar dacă mi-a făcut multe de-a lungul vremii, mi-a furat mașina din parcare, m-a amenințat cu pistolul, m-a amenințat că mă bate, nici nu mai știu câte amenințări au fost. Ne înțelegem bine, acum vorbim. Serena merge la el ori de câte ori dorește, când i se face dor de taică-su se duce la el. O las. Nu-i problemă. Eu am custodia exclusivă a copilului. Nu are orar de vizitare Mihai”, a declarat Laurette, pentru impact.ro.

Fiica lui Laurette
Fiica lui Laurette

Laurette s-a împăcat cu fostul iubit

Dacă Laurette acum este din nou singură ca pasărea cerului după despărțirea de omul de afaceri Ciprian Nistor aflat în închisoare, fostul ei iubit, Mihai Ștefan, e pe cale să se însoare. După ce s-a despărţit de Laurette Atindehou, acesta a poftit tot la piele ciocolatie. Mihai Ștefan s-a cuplat cu o altă mulatră celebră în showbiz, nimeni alta decât actriţa Majda Aboulumosha, în vârstă de 33 de ani. Cei doi se iubesc cu patos de trei ani de zile și nunta bate la ușă. Majda a trecut la rândul ei prin divorțul de cântărețul J.Yolo, cu care are o fetiță, pe Miriam, în vârstă de 7 ani. Mihai, Majda și fetița acesteia locuiesc împreună, ca o adevărată familie. Serena Luce Maria, fiica lui Laurette, și-a cunoscut deja „mama vitregă” atunci când a mers să-și viziteze tatăl.

„Serena a cunoscut-o într-adevăr pe iubita lui Mihai, dar nu intră în discuții cu ea. O știe, dar mai mult din vedere așa. Nu are prietenie, ceva cu ea. Nu ies împreună la plimbare. Ea iese cu taică-su. O duce unde vrea, în parc, unde vrea ea. Nu avem nici o treabă cu ei doi ca și cuplu. Nu avem prietenii de genul ăsta”, a povestit Laurette, în exclusivitate, pentru impact.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe