EXCLUSIV. Împăcarea anului în fotbalul românesc: cine îl sprijină pe Gino Iorgulescu după accidentul lui Mario

Alexandra Andrei 03.06.2020, 16:44

Una dintre cele mai vechi și puternice dușmănii este pe cale să se stingă și să se producă împăcarea anului în fotbalul românesc. Mitică Dragomir pare dispus să îl ierte pe Gino Iorgulescu, iar Impact.ro are toate detaliile.

Împăcarea anului în fotbalul românesc. Gino Iorgulescu și Mitică Dragomir au îngropat securea

Au trecut șapte ani de când Gino Iorgulescu l-a înlăturat pe Mitică Dragomir de la șefia Ligii Profesioniste de Fotbal, cu un scor de 11 la 6 voturi. Pe atunci, Mitică susținea că Victor Ponta ar fi fost în spatele acestei decizii, informație pe care fostul premier al României a și confirmat-o. Încetul cu încetul, între fostul și actualul președinte al LPF s-a întreținut un scandal mocnit, care a explodat anul trecut printr-o declarație furtunoasă a lui Mitică Dragomir, care îl acuză pe Gino că ar fi mințit în fața organelor de poliție, cu scopul de a-l băga pe el la închisoare.

„În viața mea nu am ce să mai discut cu acest om. Nenorociții ăștia au vrut aă mă bage la pușcărie și s-au constituit parte civilă împotriva mea într-un proces. Au vrut să-mi distrugă familia. Nu o să îi ajut în viața mea nici măcat cu un sfat. Dragomir a lăsat ceva bun în urma lui după ce a fost scos din fotbal. Vreau să văd ce o să lase Gino și cu oamenii lui de la LPF”, spunea Mitică Dragomir anul trecut.

I s-a făcut milă de dușmanul său

Deși păreau a fi dușmani de moarte, cei doi grei ai fotbalului par să fi îngropat securea războiului. Cel care a făcut primul pas a fost Dumitru Dragomir, impresionat de situația în care se află Gino după accidentul produs de fiul său. “Mitică i-a spus lui Gino că îi dorește să aibă multă putere să treacă peste toată această situație. Și el este părinte și nu își poate imagina cum e să treci printr-o astfel de situație. De când Mario a avut acel accident în care a omorât pe cineva, Dragomir nu a mai spus nici măcar un cuvânt urât la adresa lui Gino”, ne-au dezvăluit surse de încredere din lumea fotbalului.

Dumitru Dragomir i-a luat apărarea lui Gino Iorgulescu după necazul prin care trece din cauza fiului său, Mario
Dumitru Dragomir i-a luat apărarea lui Gino Iorgulescu după necazul prin care trece din cauza fiului său, Mario

Reamintim faptul că în luna septembrie a anului trecut, Mario Iorgulescu a provocat un accident grav de circulație, în urma căruia un tânăr de 28 de ani și-a pierdut viața. Analizele prelevate au demonstrat faptul că, în momentul impactului, fiul președintelui LPF consumase cocaină și o cantitate considerabilă de băuturi alcoolice.

Gino, la un pas să fie dat afară de la Ligă

Nemulțumiți de faptul că de mai bine de 9 luni, Gino Iorgulescu se ocupă numai de problemele personale și a lăsat Liga Profesionistă de Fotbal în cădere liberă, patronii de cluburi din România s-au alitat și vor să îl demită pe acesta. Culmea ironiei, cel care încearcă să aplaneze conflictul este chiar Mitică Dragomir.

“Le spune tuturor să îi mai dea puțin răgaz lui Gino, pentru că situația prin care trece acesta este una îngrozitoare. Pentru toată lumea este debusolantă această schimbare de atitudine a lui Dragomir, chiar dacă eu o înțeleg. El este un familist convins, are și un fiu și se pune în situația lui Gino”, ne-a dezvăluit aceeași sursă.

Urmăriți Impact.ro și pe
Alexandra Andrei
Masterandă la Jurnalism, Alexandra activează pe postul de redactor pentru Impact.ro din anul 2020. Noi am remarcat-o pentru calitățile sale timpurii, devenindu-ne colegă încă din perioada...