Exclusiv: Gino Iorgulescu, lovitură cruntă după accidentul lui Mario! Planul secret prin care se pregătește decăderea lui de la șefia Ligii

Alexandra Andrei 02.06.2020, 18:14
Exclusiv: Gino Iorgulescu, lovitură cruntă după accidentul lui Mario! Planul secret prin care se pregătește decăderea lui de la șefia Ligii

Accidentul de mașină al fiului său l-a distrus pe Gino Iorgulescu. Șeful LPF a intrat în dizgrația patronilor de fotbal, care vor să îl îndepărteze de la Ligă în cel mai scurt timp posibil.

Gino Iorgulescu, la un pas să fie dat afară de la Ligă

În 2013, Gino Iorgulescu reușea să “îl dea jos” pe Mitică Dragomir de la șefia Ligii Profesioniste de Fotbal, câștigâng cu 11 voturi la 6. Pe atunci, se vorbea despre faptul că numirea a fost una politică, el fiind bun prieten (și partener de afaceri, spun unele voci) cu Liviu Dragnea și Victor Ponta.

În tot acest timp, Gino Iorgulescu a contat pe sprijinul patronilor de club din LIGA I, chiar dacă unele voci asigură faptul că nu există mari reușite în timpul “domniei sale”. În ultimul an, însă, mai exact după căderea PSD-ului de la putere și arestarea lui Liviu Dragnea, și Gino Iorgulescu a început să cadă în dizgrație.  Acum, președinții de cluburi se pregătesc de o coaliție prin care să îl determine pe Gino să plece din LPF în cel mai scurt timp.

“Nu se văd rezultatele de atâția ani. Ce a făcut el pentru fotbalul românesc din 2017 încoace? Într-un an nu a apărut mai deloc într-o conferință. Ca președinte al LPF trebuie să mergi pe stadion, să vorbești cu lumea, să te pozezi cu fanii. Să fii la dispoziția președinților de cluburi, să le asculți problemele. Nu să stai în birouri cu politicieni și să fumezi trabucuri. Nu există niciun fel de rezultat.

Dacă nu era perioada asta de pandemie, ar fi fost demis până acum. Are prieteni puternici, dar de data aceasta nici acești prieteni sus puși nu îl vor mai putea ajuta. Avem nevoie la conducere de un om care să miște lucrurile”, ne-a mărturisit chiar una dintre persoanele dispuse să lupte pentru înlăturarea lui Gino.

Gino Iorgulescu și-a internat fiul la o clinică din afara țării
Gino Iorgulescu și-a internat fiul la o clinică din afara țării

A fugit cu fiul său din țară

La începutul lunii septembrie, Mario, fiul lui Gino Iorgulescu, a produs un grav accident de circulație, în urma căruia un tânăr de 28 de ani, care circula regulamentar, și-a pierdut viața. Mai târziu, analizele prelevate la INML au atestat faptul că Mario se urcase beat și drogat la volan, despre el știindu-se, de mulți ani, că ar fi consumator de cocaină.

Tânărul a suferit și el răni grave și a fost dus la spital, pentru ca mai apoi să fie scos din țară pe ascuns. În mod nefiresc, autoritățile susțin că nu nu au avut idee de faptul că puștiul a părăsit țara. De atunci, despre Mario nu se mai știe nimic, iar tatăl său a fost văzut extrem de rar, zvonindu-se că amândoi s-ar afla la reședința lor Elveția.

Astfel, Liga Profesionistă de Fotbal a rămas fără lider de mai bine de opt luni. “Tuturor ne-a fost milă de el după necazul cu băiatul, dar nu îl putem menaja la nesfârșit. Mulți l-am sunat și ne-am oferit să ajutăm cu ce are nevoie. Dar mai e puțin și se face anul de atunci. Înțelegem că are probleme în familie, dar dacă nu se mai poate ocupa de Ligă, atunci trebuie să plece și să lase pe altul mai dornic în locul lui”, ne-a mărturisit aceeași sursă.

.

Urmăriți Impact.ro și pe
Alexandra Andrei
Masterandă la Jurnalism, Alexandra activează pe postul de redactor pentru Impact.ro din anul 2020. Noi am remarcat-o pentru calitățile sale timpurii, devenindu-ne colegă încă din perioada...