EXCLUSIV. Ilie Năstase, poveste fabuloasă cu CTP. ”Dacă râzi măcar o dată, îi batem pe ăștia”. Ce a urmat

Alexandru Catalan / 16.12.2020, 19:39
EXCLUSIV. Ilie Năstase, poveste fabuloasă cu CTP. ”Dacă râzi măcar o dată, îi batem pe ăștia”. Ce a urmat

Apropierea Sărbătorilor de iarnă nu aduce împăcare în toate războaiele din show-biz. E şi cazul marelui nostru jucător de tenis de câmp, Ilie Năstase (74 de ani), care încă nu a încheiat ‘‘meciul‘‘ personal cu un nume sonor al presei autohtone, Cristian Tudor Popescu, despre care are o poveste fabuloasă.

Ilie Năstase vine cu o poveste fabuloasă despre Cristian Tudor Popescu

La finele lunii noiembrie, la puţin timp după moartea legendarului Maradona, Ilie Năstase a criticat cu virulenţă opinia personală a lui Cristian Tudor Popescu pe acest subiect. Nasty îl desființează acum pe CTP, alături de care a jucat câteva partide de tenis la dublu, și în interviul oferit în exclusivitatea pentru impact.ro.

Vestitul jurnalist Cristian Tudor Popescu a șocat o țară întreagă după ce a publicat un editorial deloc prietenos despre Diego Maradona, fotbalistul de talie mondială care a încetat din viață pe  25 noiembrie 2020, în care menționa: ”Maradona a fost un personaj dezgustător din punct de vedere uman: alcoolic, drogoman înrăit, amic al Mafiei și al siniștrilor dictatori”.

Ilie Nastase, poveste fabuloasa despre Cristian Tudor Popescu
Ilie Nastase, poveste fabuloasa despre Cristian Tudor Popescu

”Este incredibil până unde poate să ajungă acest Cristian Tudor Popescu”

Ilie Năstase a luat atunci imediat atitudine: ”Este incredibil până unde poate să ajungă acest Cristian Tudor Popescu! Să vorbeşti în asemenea hal despre Diego Maradona? Acestui om, dacă-i pui două coarne, este Diavolul în persoană. El jignește pe toată lumea, pe toţi sportivii noştri mari. Voi vă daţi seama ce o să fie la gura lui când voi muri eu? Vă daţi seama ce o să să spună despre mine? Că am fost numărul unu în tenis și atât, iar apoi o să-și dea drumul veninului din el asupra mea?”, a sunat acuza lui Ilie Năstase.

Replica ziaristului nu s-a lăsat aşteptată: ”Nu am a-i spune, nu lui Ilie, că nu mai pot să-i spun Ilie, ci domnului Ilie Năstase decât să stea liniștit, pentru că un individ atât de înspăimântător ca mine și de detestabil, cum mă vede domnia sa, n-o să scoată niciun cuvânt. Nimic! Nada! Dacă Ilie Năstase sare fileul, dacă se întâmplă să sară fileul înaintea mea, nu voi scrie și nu voi spune niciun cuvânt cu această întâmplare!”.

Nasty a jucat tenis la dublu cu CTP, dar au pierdut: ”Cristian Tudor Popescu nu ştie să râdă, nici măcar să zâmbească”

La rândul său, Ilie Năstase şi-a reamintit că a jucat de mai multe ori, de dragul tenisului de câmp, partide de simplu sau de dublu cu Cristian Tudor Popescu, el însuşi un fan al sportului-alb.

”Eram o dată la fosta bază a celor de la BTT. Jucam la dublu cu Cristian Tudor Popescu şi ne-au aruncat o provocare alţi doi indivizi. Mi-a venit ideea ca, la rândul meu, să-mi provoc partenerul. I-am spus: ”Uite, dacă o să râzi măcar o singură dată pe timpul partidei, sigur îi învingem!”. Ei, ce credeţi? I-am învins? Aş, am luat bătaie! De atunci cred că omul acesta nu ştie să râdă sau măcar să zâmbească. L-a văzut cineva râzând pe Cristian Tudor Popescu?!”, ne-a povestit Ilie Năstase, în exclusivitate pentru impact.ro.

El a făcut o scurtă referire şi la povestea conform căreia Cristian Tudor Popescu şi-a luat angajamentul de a nu comenta în niciun fel ‘‘moartea‘‘ sa şi a replicat următoarele: ‘‘Personal nu ştiu ce voi face dacă nu voi sări eu primul fileul! Poate voi tăcea! Poate voi simţi nevoia să spun ceva! Nu ştiu. Voi fi la fel de liber cum am fost toată viaţa mea!‘‘.

Nasty: ”Partidele de fotbal, dar şi cele de handbal sau de baschet par a fi nişte antrenamente fără public”

Pe de altă parte, Ilie Năstase mai spune că partidele de fotbal, dar şi cele de handbal sau de baschet pe care le-a urmărit la televizor în ultima vreme, fără spectatori, din cauza efectelor pandemiei de COVID-19, i se par mult schimbate. Şi nu neapărat în bine.

”Parcă ar fi nişte antrenamente fără public. Mă uit la fotbal, şi la Premier League, şi la alte campionate, şi parcă nu mai regăsesc bucuria de altădată. La fel la handbal sau alte sporturi. Cât despre Liga 1, ce să mai spun?”, a mai comentat acelaşi Ilie Năstase.

Retras de câteva luni la Constanţa, fostul nostru mare tenismen mai afirmă că nu şi-a făcut vreun program special cu ocazia apropiatelor sărbători de iarnă, dar că sigur nu va rata o nouă întâlnire cu bunul său amic Ion Ţiriac: ”Vom discuta despre multe, dar sigur nu despre Cristian Tudor Popescu. Omul ăsta prea le ştie pe toate!‘‘.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI