EXCLUSIV. Ce a făcut soția lui Ilie Năstase. Sute de bucureșteni au văzut-o, dar ea n-a avut nicio jenă

Iancu Andreea 17.12.2020, 13:18

Soția lui Ilie Năstase a reușit să întoarcă toate capetele după o apariție inedită într-o zonă importantă a Capitalei. Frumoasa Ioana și-a etalat ținuta în ton cu anotimpul și a surprins pe cei prezenți în jurul său.

Cum a apărut soția lui Ilie Năstase într-un loc aglomerat din București

Este o vorbă care spune că „Ce-i frumos și lui Dumnezeu îi place”. Iar Ioana Năstase, soția tensimenului Ilie Năstase nu se dezice de la această expresie. Superba brunetă a fost surprinsă de reporterii impact.ro în timp ce se afla la mall Băneasa alături de o prietenă, alături de care a ales să petreacă timpul pentru câteva ore. Totuși, ceea ce a atras atenția a fost ținuta extrem de elegantă și feminină pe care soția lui Ilie Năstase a ales să o poarte. În ciuda faptului că a împlinit deja 45 de ani, Ioana Năstase arată demențial.

Îmbrăcată în alb, purtând o haină superbă și o pereche de cizme albe cu toc, ce lăsau să i se vadă picioarele, Ioana Năstase a coborât cu greu din mașină. Iar acest lucru s-a datorat probabil faptului că bruneta purta o rochiță scurtă și destul de strâmtă, dar și faptului că prietena sa, care se afla la volan, a parcat pe locul destinat persoanelor cu dizabilități. Relaxate, cele două prietene au mers să bea o cafea împreună, întorcând capetele trecătorilor datorită aparițiilor seducătoare.

Ioana Năstase a întors priviri cu ținuta sa
Ioana Năstase a întors priviri cu ținuta sa

Ioana și Ilie Năstase își doresc o fetiță

El are 74 de ani, iar ea 45 de ani, însă diferența de vârstă nu le-a stăvilit sentimentele. Ioana și Ilie Năstase formează un cuplu frumos, cei doi fiind căsătoriți civil din 2019 și în fața lui Dumnezeu în urma unei ceremonii care a avut loc în această vară. Se pare că fostul tenismen și-a găsit liniștea și fericirea în brațele frumoasei brunete, după ce scandalurile i-au măcinat căsnicia cu Brigitte Sfăt, de care a divorțat în 2018.

De altfel, vârsta pare să nu îi oprească nici din planurile de viitor. Cei doi soți își doresc chiar și un copil împreună, după cum chiar Ilie Năstase a mărturisit în cadrul emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”. Fostul sportiv își dorește astfel să îi îndeplinească Ioanei dorința de a avea o fetiță, în ciuda faptului că Ilie Năstase are șase copii.

Nu am vrut să-mi forţez copiii mei să facă ceea am făcut eu. Dar, dacă vreunul dintre ei ar fi dorit să joace tenis, sigur că i-aş fi ajutat. Acum ne dorim să facem o fetiţă, este ideea Ioanei care să devină o altă Simona (Halep– n.r.). Dar asta nu-ţi garantează nimeni. Sigur, dacă vom avea o fetiţă, o vom putea îndruma să joace tenis, îi vom oferi toată susţinerea noastră. Dacă va avea stofă de jucătoare, o să ajungă campioană oricum, a dezvăluit Ilie Năstase la Kanal D.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...