EXCLUSIV FOTO. Cine e bărbatul care o ajută pe Oana Roman după despărțirea de Marius Elisei. Imaginile în premieră, și fiica ei a fost de față

Iancu Andreea 01.03.2021, 13:31

Începutul de primăvară a găsit-o pe Oana Roman în postura de femeie proaspăt divorțată. Alături de micuța Isabela, fiica lui Petre Roman a fost surprinsă într-o companie neașteptată, alături de bărbatul care o ajută pe Oana Roman după despărțirea de Marius Elisei. Reporterii impact.ro au aflat cine este prezența masculină din viața vedetei.

Cine e bărbatul care o ajută pe Oana Roman după divorțul de Marius Elisei

În luna în care femeile sunt răsfățate de către partenerii lor, iar primăvara începe să se instaleze și din punct de vedere calendaristic, Oana Roman trăiește o perioadă mai puțin fericită. Proaspăt divorțată de fostul său soț, Marius Elisei, vedeta încearcă să își continue viața. Deși trece prin clipe dificile și din pricina bolii cu care se luptă Mioara Roman, mama sa, fiica fostului premier reușește să găsească puterea să se bucure de temperaturile de primăvară și petrece timpul alături de fiica sa Isabela. Cele două au fost surprinse însă în compania unui bărbat mai puțin vizibil până acum în viața lor.

Având în vedere că este o femeie singură, Oana are nevoie uneori de sprijinul unei prezențe masculine pentru unele activități. Iar cum Marius Elisei nu mai face parte din viața lor în aceeași măsură, vedeta și fiica sa au apelat la sprijinul unui alt bărbat. După o plimbare prin oraș, Oana Roman a fost văzută de reporterii impact.ro coborând dintr-o dubiță de culoare albă, iar bărbatul care o ajută a fost surprins în imagini. Alături de Isabela, vedeta părea că se bucură de frumosul anotimp, având în brațe un buchet mare de lalele. Oana a coborât din mașină și a purtat o scurtă conversație cu șoferul, care s-a asigurat că cele două sunt în siguranță. După această scurtă escapadă prin București, Oana și Isabela au mers direct acasă.

Isabela alături de mama sa, Oana Roman, la cea mai recentă aniversare a micuței
Isabela alături de mama sa, Oana Roman, la cea mai recentă aniversare a micuței

Ce decizie a luat Oana după despărțirea de fostul soț

Chiar dacă este oficial o femeie liberă, Oana Roman pare să își fi schimbat criteriile conform cărora își petrece timpul. După ce ea și Marius Elisei au divorțat în urmă cu câteva săptămâni, activitățile care o privesc pe fiica celor doi se împart acum între soți. Astfel, Isabela locuiește cu mama sa, însă petrece și timpul alături de tatăl ei. Acest lucru a făcut ca Oana să se poată bucura în acest weekend de timp singură, iar micuța sa să stea la Marius.

Deși ar fi putut să opteze pentru o ieșire în oraș, cu prietenii, Oana Roman a hotărât să se relaxeze de una singură, în compania serialelor. Vedeta a mărturisit că în această perioadă tumultoasă are nevoie de mai multă liniște, fără prea multă acțiune în viața sa socială.

Isa e la tatăl ei, eu acasă la seriale. Nu ies, nu mă văd cu nimeni, nu socializez. Să văd cât mai pot așa. Eram un animal social și nu suportam să nu ies și să nu mă văd cu lume. M-am retras. Încă îmi e bine așa. N-am gașcă, n-am anturaj. Mai bine pentru liniștea mea. Deocamdată, a scris Oana Roman pe Instagram, în urmă cu câteva zile.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI