EXCLUSIV Fiul vitreg al Gabrielei Firea nu vrea să își cunoască frații. Ce se întâmplă acum cu Răzvan

Mirabela Năstase 09.02.2020, 16:05
EXCLUSIV Fiul vitreg al Gabrielei Firea nu vrea să își cunoască frații. Ce se întâmplă acum cu Răzvan

Scandalul dintre fiul vitreg al Gabrielei Firea, pe nume Răzvan, și actualul primar al Capitalei nu s-a stins nici acum. Potrivit surselor Impact.ro, acesta nu vrea să își cunoască nici acum frații vitregi, pe nume David Petru și Zian Mihail. În plus, din relația cu fostul soț, Răsvan, aceasta mai are un fiu pe nume Tudor Ștefan, în vârstă acum de 24 de ani.

EXCLUSIV Fiul vitreg al Gabrielei Firea nu vrea să își cunoască frații

Gabriela Firea, actualul primar al Bucureștiului s-a căsătorit cu primul ei soț, Răsvan Firea, în anul 1993. Bărbatul mai fusese căsătorit o dată, cu un fost manechin, pe nume Carmen, astfel că Gabriela Firea s-a ales cu un fiu vitreg. Povestea este veche, știut fiind faptul că acesta nu o suportă pe fosta sa mamă vitregă, încă de la înmormântarea tatălui său. Răsvan Firea a murit răpus de boală la vârsta de 54 de ani, în anul 2010.

Mai mult decât atât, potrivit surselor Impact.ro, fiul ei vitreg, Răzvan, nu și-a cunoscut până acum cei doi frățiori și nici nu-i dorește să-i cunoască. Acesta locuiește la Paris, este designer vestimentar și model, pentru marile case de modă ale lumii. Se pare că acesta a detestat-o mereu pe actualul primar al Capitalei, acuzând-o că l-a îndepărtat de tatăl lui.

Sursă foto Facebook
Sursă foto Facebook

Ce s-a întâmplat la înmormântarea lui Răsvan Firea

Despre ceea ce s-a întâmplat la înmormântarea lui Răsvan Firea, momentul care l-a marcat pe fiul vitreg al Gabrielei Firea, a vorbit, în trecut, Carmen, mama naturală a acestuia: „Eu și fiul meu am aflat de la prieteni că Răsvan a murit, pentru că primeam telefoane de condoleanțe. Gabriela nu m-a sunat nici pe mine si nici măcar pe fiul meu, Răzvan… Ne-a spus că înmormântarea va fi la ora 13:00, când am ajuns, funeraliile se încheiaseră de cel puțin o oră. Noi nu am putut să-l conducem pe ultimul drum și l-am găsit deja înhumat.

La opt luni de la moartea primul soț însă Gabriela Firea avea să se căsătorească cu Florentin Pandele, cu care are doi băieți, pe Zian și David Petru.

 

Urmăriți Impact.ro și pe