EXCLUSIV. Elena Udrea și Axinte de la Vacanța Mare, chemați la tribunal în cazul Caracal. Umoristul e șocat, primele reacții

Alexandru Catalan, Ioana Nechifor 02.02.2021, 15:42

Florin Petrescu, alias Axinte, unul dintre componenţii trupei de umor “Vacanţa Mare”, ar putea apărea să dea mărturie “la bară”, în procesul pe care statul român i l-a intentat lui Gheorghe Dincă, cel de numele căruia se leagă dispariţia celor două tinere din Caracal, Luiza Melencu, 19 ani, şi Alexandra Măceşanu, 16 ani, din primăvara şi vara anului 2019. Cel care a făcut cererea respectivă este chiar acuzatul, Gheorghe Dincă, la unul din termenele procesului de la finele anului trecut. Axinte a luat foc, la aflarea veștii: “Eu? Chemat la procesul lui Dincă? Acel Gheorghe Dincă? De ce? Dar nici nu-l cunosc! Asta e o glumă, nu?”, a sunat prima reacţie a lui Florin Petrescu, pentru impact.ro.

Gheorghe Dincă a mai cerut să fie chemată la bară și Elena Udrea

De asemenea, Gheorghe Dincă a mai cerut să fie chemate la bară şi alte nume sonore, inclusiv ale politicii româneşti, cum ar fi Elena Udrea. Momentan nu se ştie pe criterii a făcut Dincă aceste cereri şi nici dacă tribunalul i le va accepta sau nu.  Florin Petrescu, alias ”Axinte”, a luat foc, la aflarea veștii:

Eu? Chemat la procesul lui Dincă? Acel Gheorghe Dincă? De ce? Dar nici nu-l cunosc! Asta e o glumă, nu? Singurul lucru pe care e posibil să-l am în comun cu Dincă ar fi acela că suntem olteni amândoi, eu fiind născut la Verbiţa, în Dolj, în timp ce el a venit pe lume în Caracal, judeţul Olt, ne-a declarat actorul, pentru impact.ro.

Axinte, chemat ca martor în procesul lui Dincă
Axinte, chemat ca martor în procesul lui Dincă

“Dacă mi-a plăcut să cânt, să glumesc şi să dansez toată viaţa, na, că au venit nişte timpuri ciudate, în care pare că nu mai e nevoie de nimic din toate astea!”

Altfel, Axinte ne-a mai precizat că, în această perioadă dificilă, reușește cu greu să câştige bani ca să se întreţină:

Dacă mi-a plăcut să cânt, să glumesc şi să dansez toată viaţa, na, că au venit nişte timpuri ciudate, în care pare că nu mai e nevoie de nimic din toate astea. Statul nu ne-a ajutat deloc în ultimul an, de când a venit povestea asta cu pandemia şi nici nu mai am de unde să mă împrumut, a mai spus el pentru impact.ro.

“Cum să-i cer bani lui Mugur Mihăescu, când el şi-a închis restaurantele? Și nici Radu nu o duce mai bine, vă asigur. În plus, eu sunt fiul soților Leana şi Costel, nu?”

El a mai adăugat că nu concepe să se împrumute nici la foştii săi colegi de trupă, Mugur Mihăescu şi Radu Pietreanu, fiindcă nici ei nu o duc mai bine:

Cum să-i cer bani lui Mugur Mihăescu, când el şi-a închis restaurantele? Și nici Radu nu o duce mai bine, vă asigur. În plus, eu sunt fiul soților Leana şi Costel, nu? Ca să facem puţin haz de necaz, nu se cuvine ca fiul să le ceară bani părinţilor, ci mai degrabă invers, el ar trebui să-i susţină în perioadele mai grele, nu?

Carmen Obârşanu, avocatul familiei Luizei Melencu, despre procesul lui Dincă
Carmen Obârşanu, avocatul familiei Luizei Melencu, despre procesul lui Dincă

Gheorghe Dincă, acuzat de sechestrarea și uciderea a două tinere, vrea să prelungească cât mai mult procesul

Procesul intentat lui Gheorghe Dincă a început în urmă cu un an, în ianuarie 2020, la Tribunalul Olt. “Monstrul din Caracal”, cum l-a numit presa pe cel acuzat de sechestrarea şi uciderea a două tinere, în primăvara, respectiv vara anului 2019, şi-a recuzat deja primul avocat din oficiu şi a folosit un demers similar şi în cazul celui de-al doilea avocat desemnat. Carmen Obârşanu, avocatul familiei Luizei Melencu, a declarat, pentru impact.ro:

Gheorghe Dincă pare să facă tot posibilul să arunce în derizoriu întregul demers juridic, încercând să prelungească cât mai mult posibil procesul.

Urmăriți Impact.ro și pe