Protest în cazul Caracal! Ce au făcut familiile fetelor Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu, la luni bune de la dispariția lor

Diana Radu 15.02.2020, 18:17
Protest în cazul Caracal! Ce au făcut familiile fetelor Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu, la luni bune de la dispariția lor

Familiile celor două fete răpite de Gheorghe Dincă, respectiv Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu, au organizat astăzi, 15 februarie un nou protest în Caracal. Inițiatorul protestului, Alexandru Cumpănașu, a reușit să adune peste 100 de oameni, care sunt nemulțumiți de modul în care autoritățile au gestionat dosarul Caracal.

Update: Familiile fetelor Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu, împreună cu ceilalți protestatari, au făcut un foc de tabără în fața casei lui Gheorghe Dincă. Aceștia au dat foc coroanelor de flori care se aflau în dreptul proprietății monstrului de la Caracal, deoarece mamele celor două fete răpite susțin că fiicele lor sunt în viață. Cu alte cuvinte, rudele fetelor nu înțeleg de ce se aduc coroane și se aprind lumânări pentru Luiza și Alexandra atâta timp cât nu s-a stabilit cu exactitate că acestea nu ar mai fi în viață.

caracal, protest, foc
Protestatarii din Caracal au făcut un foc în fața curții lui Dincă. Sursă foto: Antena 3

Protest în cazul Caracal, la zece luni de la dispariția Alexandrei și a Luizei

Sâmbătă, 15 februarie, oamenii care au luat parte la protestul organizat în cazul Caracal, s-au prezentat în fața sediului Poliției din Caracal, acolo unde au cerut demisia. Oamenii s-au prezentat cu pancarte și tablouri ale celor două fete dispărute. Ulterior, protestatrii au refăcut drumul drumul de la locul unde Luiza a fost răpită de Gheorghe Dincă până la casa criminalului. Traseul a fost de descris de mulțime ca fiind „drumul iadului”.

Printre cei o sută de protestatri s-au aflat și mama Alexandrei Măceșanu, sora Alexandrei, Alexandru Cumpănașu, unchiul fetei dispărute, dar și mama și bunicii Luizei Melencu.

Publicată de Alexandru Cumpanasu pe Sâmbătă, 15 februarie 2020

„De fiecare dată când trecem pe aici avem sentimente neplăcute. E o durere în sufletul nostru. De aici Luiza a plecat (…) Dacă aș fi capabil, ziua de 14 aș scoate-o din calendar”, a spus bunicul Luizei, care a cerut și demisia primarului orașului Caracal, potrivit Mediafax.

De asemenea, protestatrii au mai făcut o oprire și la un club de noapte, care se află în apropierea Poliției din Caracal, unde săptămâna trecută au fost făcute mai multe percheziții, după ce s-a aflat că acolo mai multe fete minore erau obligate să se prostitueze.

Familiile celor două fete răpite de Gheorghe Dincă sunt disperate că la zece luni de la dispariția adolescentelor, încă nu s-a aflat nimic despre acestea. Mama Alexandrei Măceșanu, crede cu tărie că fata sa trăiește și le cere autorităților să reacționeze măcar în ultimul ceas pentru a o găsi.

Urmăriți Impact.ro și pe