EXCLUSIV. Cum a apărut un membru al grupului Divertis după ce s-a aflat că Toni Grecu are Covid. Imaginea surprinsă chiar azi

Mirabela Năstase 22.01.2021, 15:38

Cătălin Mireuță, membru al grupului Divertis, este, fără doar și poate, unul dintre cei mai cunoscuți comedianți din țară. După ce s-a aflat că Toni Grecu, fondatorul Divertis, are coronavirus, Cătălin Mireuță și soția sa au fost surprinși de către paparazzi Impact.ro pe străzile din Capitală.

Cum a apărut un membru a grupului Divertis după ce s-a aflat că Toni Grecu are Covid

Cătălin Mireuță, în vârstă de 59 de ani, și soția sa au fost văzuți mergând la o bancă din zona Băneasa. Bărbatul este într-o formă de zile mari, după cum se poate observa și în imaginile noastre. Amândoi purtau geci, mască de protecție împotriva noului coronavirus, însă soția sa ales o ținută mai sport, purtând pe cap o șapcă. Cei doi au respectat măsurile de protecție împotriva virusului, mai ales că și Toni Grecu, liderul fondator al grupului Divertis, are coronavirus. Cătălin Mireuță și soția acestuia au stat minute în șir de vorbă în fața băncii din zona Băneasa, semn că aveau multe amănunte de pus la punct. Cei doi doi formează un cuplu de aproximatic 25 de ani și ori de câte ori au fost văzuți în public s-au arătat extrem de apropiați, adesea ținându-se de mână ca doi tineri îndrăgostiți.

Catalin Mireuta coboara din masina
Catalin Mireuta coboara din masina

”Am primit multe sfaturi în viață”

De altfel, Cătălin Mireuță s-a declarat mereu fericit cu viața pe care o duce, alături de familia sa și de cei dragi.

„Aş putea să vă spun, fără să vă mint, că am o satisfacţie generală aproape în fiecare zi; nu e maximă mereu, e cu suişuri şi coborăşuri, dar e bine, per total sunt mulţumit şi plăcut impresionat de viaţa pe care o duc alături de familie şi de prieteni. Am primit mai multe sfaturi în viaţă din care am invăţat să fiu un om bun, cumsecade, respectuos, politicos, modest şi care să nu incerce să-şi depăşească insă condiţia şi să pară ceea ce nu este. Dacă ar fi să fac un fel de semi-glumă, regret că Romănia nu e ţară de limbă engleză. Dacă ar fi fost aşa, cred că nouă, grupului, ne-ar fi fost mult mai bine, pentru că am fi făcut glumele într-o limbă pe care ar fi inţeles-o nu numai 22 de milioane de oameni, ci mai mulţi”, spunea Cătălin Mireuță în urmă cu ceva ani și pare că pentru el lucrurile nu s-au schimbat dramatic.

Amintim că Mireuță a intrat în grupul Divertis în anul 1987, la șase ani de la înființarea acestui grup umoristic, împreună cu regretatul Ioan Gyuri Pascu. De-a lungul timpului, acest grup de umor a suferit mai multe schimbări în componența sa, iar una radicală a fost chiar în anul 2011, când mai mulți membri au mers pe un drum separat, sub o nouă titulatură, aceea de Distractis. Din Distractis făceau parte: Cristian Grețcu, Silviu Petcu, Valentin Gora, Cătălin Mireuță, Doru Antonesi, Doru Pârcălabu, Florin Constantin și regretatul Gyuri Pascu.

Gabriela Cristea se poate considera o norocoasă
Urmăriți Impact.ro și pe