EXCLUSIV. Toni Grecu de la Divertis surprinde pe toată lumea. Ipostaza în care a fost fotografiat în pădure, lângă București

Ana Anitoiu 04.01.2021, 14:50

Toni Grecu de la Divertis surprinde pe toată lumea. Celebrul umorist de la Divertis a fost fotografiat într-o ipostază incredibilă, în pădure, lângă București. În ciuda vârstei la care a ajuns, 61 de ani, vedeta nu se lasă deloc pe o ureche. Iată cum a fost surprins imediat după Revelion.

În ce ipostază a fost fotografiat Toni Grecu de la Divertis în pădure, lângă București

Toni Grecu a fost fotografiat de paparazzii Impact.ro în pădurea Băneasa. În imagini se vede cum îndrăgitul umorist de la Divertis are grijă să se mențină într-o formă fizică excelentă. Ca să-și îndeplinească acest obiectiv, el parcurge șapte kilometri pe zi, în pas alert, în pădure. Chiar și după Revelion, când mulți români încă se mai odihnesc după mesele bogate de care s-au bucurat în perioada sărbătorilor de iarnă.

Îmbrăcat cu pantaloni confortabili, închiși la culoare, cu o geacă roșie cu glugă și cu o șapcă neagră, Toni Grecu a plecat de acasă pentru puțin sport. Cu ochelarii de vedere pe nas, încălțat cu pantofi sport și purtând un ceas de mână, dar nu și o mască de protecție, artistul a pornit la drum. Umoristul și-a luat la el și o sticlă cu apă, pe care și-a așezat-o într-un buzunar de la haină.

EXCLUSIV. Toni Grecu de la Divertis surprinde pe toata lumea. Ipostaza in care a fost fotografiat in padure, langa Bucuresti
Toni Grecu de la Divertis, in padurea Baneasa

Toni Grecu de la Divertis, despre cum i-a schimbat viața pandemia de coronavirus

În luna octombrie, Toni Grecu s-a plâns, dar în stilul său caracteristic, adică cu mult umor, de faptul că pandemia de coronavirus i-a schimbat viața. Artistul a spus că s-a schimbat chiar și felul în care doarme alături de soția lui. Criza actuală ar fi adus un ”paravan plexiglas” între ei, cu o înălțime de un metru și o lungime de doi metri.

”Referitor la telemuncă. Eu plec in fiecare dimineaţa de acasă din reflex. Mă duc in parcare, iau maşina si mă duc la muncă. Partea proasta este ca eu nu sunt angajat nicaieri. Mă plimb prin oraş, mă uit la cladirile de birouri care-s goale acuma si îmi imaginez ce frumos era când erau pline de viaţă, cu oameni frumos îmbrăcaţi, bărbaţii cu cravate şi femeile cu tocuri, intrând veseli dimineaţa si ieşind trişti seara. Nu mai ai tu o şuetă, un chiul,o glumă, o harţuire, un teambuilding alcoolic la Sinaia ( petrecere) din care sa vii mort”, a spus el, conform Mediafax.

Cum și-a petrecut Toni Grecu timpul, din cauza pandemiei de coronavirus

De asemenea, Toni Grecu a continuat să glumească spunând că până și menajera lui a început să lucreze de la distanță. Cum? Dându-i instrucțiuni pe Zoom, de dimineață, de la ora 8:00, în ziua de curățenie: ”şterge pereţii de păianjeni, dă cu mopul in bucătărie, schimbă aşternuturile, trage cu aspiratorul”. Totul în timp ce soția lui merge la serviciu, fiind bugetară. Lui, ca artist, nu-i rămâne decât să ”ia mâța de coadă”.

”Am pisică. Jumătate de zi stau cu soţia, cealaltă jumătate stau cu pisica. Jumătate de zi e gălăgie, jumătate linişte. E partenera mea tăcuta. Vorbesc mult cu ea şi ea tace. O fac în toate felurile și nu zice nimic. O jumate de zi mă încarc cu soţia şi cealaltă jumătate mă descarc pe pisică. (…) eu cred că virusul asta este chinezesc, e un fake. De ce? Fiindcă sunt mult prea mulţi asimptomatici. Daca era un virus original, bun, nemţesc sau american asimptomaticii erau puțini, 2-3 la sută. Deci, hai să privim partea bună a lucrurilor și să gândim pozitiv. Ar fi putut fi mult mai rău”, a mai spus el.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...