EXCLUSIV. Primele declarații ale lui Toni Grecu, din spital. Cum se simte, de fapt, artistul infectat cu covid-19: “Numai de râs nu mi-a ars”

Alexandru Catalan 21.01.2021, 14:43

Toni Grecu, vedetă de televiziune şi fost lider al grupului de umor “Divertis”, se luptă de câteva zile cu temutul coronavirus. Actorul este internat, de sâmbătă, la Institutul Naţional de Boli Infecţioase ”Matei Balş“, din Capitală. La 61 de ani, Toni Grecu are o formă gravă a bolii. El ne-a vorbit despre problemele de sănătate, într-un scurt interviu acordat în exclusivitate pentru Impact.ro.

Toni Grecu, despre experiența din spital. Cum se sinte artistul?

Ce spunea Toni Grecu, anul trecut, despre pandemie: ”Eu cred că virusul ăsta este chinezesc, e un fake”

Actorul Toni Grecu a fost fotografiat, la începutul anului, de fotoreporterii impact.ro, alergând de zor, în Pădurea Băneasa, pentru a-şi menţine forma fizică. Iar anul trecut, în toamna, în stilul său caracteristic, Toni Grecu ne-a oferit o nouă mostră a umorului său de calitate, vorbind despre condiţiile în care trăieşte pe timpul pandemiei de COVID-19: “Am pisică. Jumătate de zi stau cu soţia, cealaltă jumătate stau cu pisica.

Jumătate de zi e gălăgie, jumătate linişte. E partenera mea tăcuta. Vorbesc mult cu ea şi ea tace. O fac în toate felurile și nu zice nimic. O jumate de zi mă încarc cu soţia şi cealaltă jumătate mă descarc pe pisică. (…) eu cred că virusul ăsta este chinezesc, e un fake. De ce? Fiindcă sunt mult prea mulţi asimptomatici.

Dacă era un virus original, bun, nemţesc sau american asimptomaticii erau puțini, 2-3 la sută. Deci, hai să privim partea bună a lucrurilor și să gândim pozitiv. Ar fi putut fi mult mai rău”, a mai spus el atunci. Toni Grecu a făcut haz de necaz, dar boala nu l-a ocolit nici pe el. Actorul ne-a oferit, astăzi, de pe patul de spital, un scurt interviu pe “tema zilei”.

“Primele zile nu au fost deloc pe gustul meu”

Impact.ro: Buna ziua, cum vă simţiţi?
Toni Grecu: Astăzi e ceva mai bine. Dar primele zile nu au fost deloc pe gustul meu. M-a cam chinuit virusul ăsta.
Impact.ro: Aţi avut temperatură?
Toni Grecu: Da. Nu ştiu dacă e de bine, dacă te mai poţi lăuda cu aşa ceva când atâţia alţii au trecut prin aceeaşi poveste. Nu prea pot vorbi…
Impact.ro: Aveţi vreo idee cum v-ați molipsit? Ştiu că aţi fost foarte atent, şi cu condiţia fizică, şi cu respectarea normelor sanitare…
Toni Grecu: Nici cea mai mică. Asta e surpriza lui, pentru noi toţi. E ca un fel de loterie, dacă-mi permiteţi la care poţi câştiga, ori ba. Am tras, fără să ştiu când şi unde, biletul câştigător, dacă îl pot numi aşa! Dacă viaţa ar funcţiona la fel pentru noi toţi, atunci ar fi o plictiseală generală. Sigur, aici e bine să te fereşti cât de mult poţi. Eu am încercat, dar se vede treaba că nu am reuşit…
Impact.ro: Gena pentru umor văd că nu a fost afectată…
Toni Grecu: Ah, sper, deşi au fost momente când numai de râs nu mi-a ars.
Impact.ro: Colegii de salon cred că sunt însă cei mai fericiţi să vă aibă alături, nu?
Toni Grecu: Mă puneţi să dau din casă şi nu pot să fac asta. Vor fi nişte amintiri din spital mai aparte. Asta e tot ce vă pot spune acum. Vă mulţumesc pentru telefon. Tuturor, multă sănătate!

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI