Misha a rupt tăcerea! Ce relație are, de fapt, cu Connect-R. Răspunsul mult așteptat de fani

Diana Radu 04.02.2020, 14:37
Misha a rupt tăcerea! Ce relație are, de fapt, cu Connect-R. Răspunsul mult așteptat de fani

Colaborarea dintre Misha și Connect-R pentru videoclipul „Asul de inimă albastră”, a stârnit mai multe întrebări în rândul fanilor, care se întreabă dacă cei doi s-au împăcat. În acest sens, Misha a ținut să lămurească situația și a spus care este adevărata situație pe care o are cu tatăl fetiței ei.

Misha și Connect-R, din nou împreună? Cântăreața a rupt tăcerea!

Faptul că Misha și Connect-R au lansat împreună o nouă piesă, i-a pus pe gânduri pe internauți, care au observat imediat aproprierea dintre cei doi. Piesa, intitulată „Asul de inimă albastră” are un puternic mesaj de dragoste și a adunat peste 100 000 de vizualizări pe YouTube, la doar o zi de la difuzare. Despre mesajul piesei și despre măsura în care Misha și Connect-R se regăsesc în această melodie, cântăreața, a răspuns:

„Dacă ar fi să ne raportăm la trecut, pot spune că într-un anumit moment al relației ne-am fi regăsit oarecum în piesă, dar acum nu este cazul. Piesa Asul de inimă albastră, pe care am lansat-o in colaborare cu Sprint Music, nu a fost scrisă special pentru noi, deci nu putem spune neapărat că e inspirată din relația noastră, dar cred că într-un anumit moment fiecare dintre noi am putea să ne regăsim oarecum în această piesă”, a declarat Misha pentru Ciao.

De asemenea, Misha a ținut să lămurească zvonurile privind apropierea dintre ea și fostul său soț. Mai exact, aceasta a spus că: „Avem o relație frumoasă de prietenie, ne ajutăm reciproc, oricând la orice oră, și suntem părintii Mayei”.

Misha și Connect-R au decis să pună punct relației în anul 2017, despărțirea fiind confirmată un an mai târziu de către Connect-R pe pagina sa de Instagram. Cu toate acestea, cei doi au rămas în relații foarte bune de dragul fetiței lor, Maya. Mai mult, cei doi sunt văzuți deseori împreună, ba chiar merg și în vacanțe împreună, dar asta bineînțeles tot din dragoste pentru fetița lor.
Așadar, chiar dacă părinții ei nu mai formează un cuplu, Maya se bucură de atenția amândurora. Micuța este pasionată de muzică și mereu dansează. Connect-R își iubește extraordinar de mult fiica și nu vrea să rateze niciun moment important din viața ei. De asemenea, Maya apare chiar și într-un videoclipul al tatălui său.
Urmăriți Impact.ro și pe