EXCLUSIV Ce se întâmplă cu profesorul acuzat că și-ar fi violat eleva, la Jean Monnet. Răsturnare de situație! Unde lucrează acum dascălul și cu cine s-a măritat fata

Alexandra Andrei 17.09.2020, 15:21
EXCLUSIV Ce se întâmplă cu profesorul acuzat că și-ar fi violat eleva, la Jean Monnet. Răsturnare de situație! Unde lucrează acum dascălul și cu cine s-a măritat fata

Profesorul de sport nu s-a mai putut întoarce niciodată în învățământ, iar acum a ajuns să lucreze ca bodyguard într-un hotel de lux, dar și în diferite cluburi din Capitală.

Scandal sexual de proporții la Liceul Jean Monnet

În 2012, un scandal sexual a ținut prima pagină a ziarelor luni la rând, iar știrea a apărut în cele mai importante publicații din întreaga lume. Pe atunci, o tânără de 17 ani, elevă la liceul Jean Monnet din Capitală, susținea că a fost violată de profesorul ei de sport. Totul s-ar fi întâmplat într-o excursie cu clasa, când Octavian Vișan ar fi atras-o pe fată în camera lui sub un anumit pretext, iar acolo ar fi urmat clipe de coșmar.

Profesorul de sport a negat vehement declarațiile fetei, susținând că pur și simplu au băut amândoi peste măsură și au întreținut relații intime de comun acord. După mai bine de un an de anchetă, procurorii au considerat că nu a fost comis niciun viol, însă profesorul a fost condamnat la închisoare pentru act sexual cu un minor.

Ce se intampla cu profesorul acuzat ca si-ar fi violat eleva
Ce se intampla cu profesorul acuzat ca si-ar fi violat eleva

A renunțat la învățământ și s-a făcut bodyguard

După ispășirea pedespei, el nu s-a mai putut întoarce în învățământ, deși aceasta este meseria pe care și-a ales-o încă din copiărie și pentru care a urmat cursurile facultății de Educație Fizică și Sport. Însă, după acest incident, nimeni l-ar mai fi angajat în învățîmânt, așa că a fost nevoit să se reprofileze. După ce a încercat mai multe meserii, Octavian Vișan și a dat seama ce anume I se potrivește cel mai bine. Meseria de bodyguard.

Așa că a început să țină un regim special, a mers la sală zi de zi, timp de câțiva ani, și așa s-a transformat dintr-un tânăr slăbut, într-un bărbat plin de mușchi, aproape fioros. Acum, el lucrează ca bodyguard al unui hotel de lux din București, dar și ca bodyguard în mai multe cluburi de fițe. Oana Racoviță, fata care a distrus viața unui om în mod intenționat, fără nicio remușcare, a terminat școala de medicină veterinară și s-a căsătorit cu un bărbat putred de bogat. În ultimii ani, ea a trecut prin enumerate operați estetice și s-a transformat într-o adevărată bombă sexy.

Urmăriți Impact.ro și pe
Alexandra Andrei
Masterandă la Jurnalism, Alexandra activează pe postul de redactor pentru Impact.ro din anul 2020. Noi am remarcat-o pentru calitățile sale timpurii, devenindu-ne colegă încă din perioada...