EXCLUSIV. Ce se întâmplă cu Ion Iliescu și soția sa, de mai bine de 3 luni. Adevărul despre dispariția lor din spațiul public

Mihai Roșoiu, Alexandra Andrei 02.12.2020, 19:14
EXCLUSIV. Ce se întâmplă cu Ion Iliescu și soția sa, de mai bine de 3 luni. Adevărul despre dispariția lor din spațiul public

Fostul președinte al României, Ion Iliescu, nu a mai fost văzut în spațiul public de o bună bucată de vreme. În diferite medii au apărut mai multe voci care se întrebau ce se întâmplă cu Ion Iliescu și soția sa, de mai bine de 3 luni. Adevărul despre „dispariția” cuplului prezidențial a fost aflat, ÎN EXCLUSIVITATE, de jurnaliștii Impact.ro.

Situația ex-președintelui României și al soției sale nu este una foarte roz. Cei doi nu au mai apărut la niciun eveniment, iar informațiile răzbat cu greu în exteriorul vilei de protocol pe care statul le-a pus-o la dispoziție la finalul celui de-al doilea mandat de președinte.

Ce se întâmplă cu Ion Iliescu și soția sa, de mai bine de 3 luni

Ion Iliescu și soția sa, Nina Iliescu, nu au mai ieșit din locuința lor de mai bine de 3 luni. Fostul cuplu prezidențial și-ar fi transformat casa într-un adevărat buncăr, odată cu declanșarea pandemiei de coronavirus. De teama infectării cu SARS-CoV-2, Ion și Nina Iliescu s-au baricadat în casă, iar regulile pentru puținele persoane care le calcă pragul sunt foarte stricte.

Ce se intampla cu Ion Iliescu si sotia sa, Nina, de mai bine de 3 luni
Ce se intampla cu Ion Iliescu si sotia sa, Nina, de mai bine de 3 luni

Ajunși la vârsta de 90 de ani și suferind de mai multe afecțiuni, fostul președinte și partenera sa de viață se află în categoria de risc maxim. O infectare cu noul coronavirus le-ar putea fi fatală, motiv pentru care aceștia evită orice fel de contact cu exteriorul.

SPP-ul și menajera, singurele persoane pe care le întâlnesc soții Iliescu

Potrivit informațiilor oferite de sursele Impact.ro, accesul în locuința lui Ion Iliescu este strict interzis pentru aproape toate persoanele. Menajera familiei nu a părăsit locuința tot de 3 luni, iar angajații SPP trebuie să respecte regulile întru tocmai.

Cei de la Serviciul de Pază și Protecție au voie să intre în casa în care trăiesc Ion și Nina Iliescu doar dimineața. Aceștia verifică obiectivul după care părăsesc încăperile locuința. Potrivit acelorași surse, toți SPP-iștii care merg în vilă sunt testați de COVID-19 în fiecare zi. De asemenea, aceștia sunt obligați să poarte mască și mănuși.

Locuința lui Ion Iliescu, împânzită cu obiecte de dezinfectat

Ce se întâmplă cu Ion Iliescu și soția sa, de mai bine de 3 luni a fost dezvăluit, ÎN EXCLUSIVITATE, pentru Impact.ro de surse apropiate fostului cuplu prezidențial. Adevărul despre dispariția lor din spațiul public este ușor de bănuit. Apariția pandemiei de coronavirus i-a blocat pe cei doi în locuința lor din București. Se pare că în fiecare cameră a casei pe care o ocupă familia Iliescu se află preșuri speciale pentru dezinfectat.

În încăperile în care locuiesc Ion Iliescu și soția intră puține persoane. Cei care se ocupă de siguranța și de îngrijirea acestora lasă la ușă în fiecare zi o pungă și o cutie cu alimente. Toate sunt atent dezinfectate cu grijă.

Urmăriți Impact.ro și pe