Exclusiv: Adevăratul motiv pentru care Andreea Mantea a plecat de la Puterea Dragostei. A cedat presiunilor iubitului, dar asta nu e tot

Alexandra Andrei 22.07.2020, 20:02

Andreea Mantea a anunțat, de curând, că renunță la emisiunea pe care o prezintă de ani buni, “Puterea Dragostei”, fără să spună clar care sunt motivele pentru care a luat această decizie. Impact.ro a aflat ce se ascunde de fapt în spatele acestei decizii neașteptate! Detalii în exclusivitate in materialul de mai jos!

A locuit ani întregi în Istanbul

A devenit celebră în urmă cu mai bine de un deceniu, prin prisma unui scandal. Mai exact, Andreea Mantea s-a cuplat cu Andrei Țârdea, bărbat însurat, cu soție gravidă în nouă luni. Relația cu fostul consilier parlamentar a durat numai un an, însă frumoasa brunetă a rămas în lumina reflectoarelor ca manechin.

Mai apoi, ea a fost implicată în nenumărate proiecte de televiziune, ba chiar a ajuns să prezinte diverse emisiuni. Seriozitatea de care a dat dovadă, șarmul, dar și simpatia publicului, au dus-o rapid pe Andreea Mantea în proiecte de televiziune de anvergură, iar de câțiva ani prezintă “Puterea Dragostei” (Kanal D), proiect urmărit cu sufletul la gură de milioane de telespectatori.

Recent, însă, ea a anunțat, printr-un mesaj pe social media, că renunță la show și că îi predă ștafeta Cristinei Dorobanțu. “Am fost îndrumată de Dumnezeu în orice decizie pe care am luat-o, am făcut exact cee ace am simțit. Dumnezeu mi-a fost alături și am simțit că este cea mai înțeleaptă decizie, este, cu singuranță, cea mai bună decizie pentru sufletul meu. Vă mulțumesc din tot sufletul că mi-ați fost alături și m-ați sprijinit enorm cu mesajele voastre de încurajare”, a spus Andreea.

Andreea Mantea a anunțat că nu va mai prezenta sezonul 3 Puterea Dragostei de la Kanal D
Andreea Mantea a anunțat că nu va mai prezenta sezonul 3 Puterea Dragostei de la Kanal D

Vrea să rămână în România și să formeze o familie cu iubitul ei

Decizia Andreei a fost una de-a dreptul surprizătoare, dacă ținem cont de faptul că, potrivit surselor, ea ar fi fost plătită regește de patronii turci: 8000 euro/lună. Ce-i drept, vedeta a făcut sacrificii uriașe de dragul show-ului, dacă ținem cont de faptul că acesta se filmează încă de la prima ediție în Turcia, iar Andreea a locuit la Istanbul aproape în permanență.

Și pandemia de coronavirus a prins-o tot în Turcia și, deși filmările au fost suspendate, ea nu s-a putut întoarce în țară. Însă, nu acesta a fost motivul care a determinat-o pe frumoasa brunetă să predea ștafeta emisiunii, ci iubitul ei, un bărbat căreia i-a ținut identitatea ascunsă.

”Ei sunt împreună de cinci ani, însă au stat mai mult despărțiți pentru că ea a locuit în Turcia. Nu este ușor, mai ales că Andreea l-a avut alături și pe fiul ei. Să trăiești într-o țară străină, cu un copil mic, nu este deloc ușor. Andreea a avut o discuție cu iubitul ei, iar el i-a spus că își dorește ca ei trei să formeze o familie normală, să petreacă timp împreună.

Ea a înțeles acest lucru, mai ales că nu au a fost pentru prima dată când au avut această discuție. El a fost înțelegător în toți acești ani, însă Andreea nu mai putea amâna această decizie. Nu pierde prea mult financiar, pentru că va prezenta o nouă emisiune. Astfel, va putea fi și aproape de casă”, ne-au mărturisit persoane din anturajul brunetei.

Urmăriți Impact.ro și pe