Andreea Mantea, anunț surpriză despre finala Puterea Dragostei. Lupta se dă pentru marele premiu în valoare de 10.000 de euro

Redacția IMPACT / 17.07.2020, 17:01

Andreea Mantea a anunțat recent că părăsește Puterea Dragostei, difuzată la Kanal D, acolo unde era gazdă a emisiunii. Vedeta a vorbit însă despre marea finală a show-ului matrimonial pe care fanii o așteaptă cu nerăbdare, dar și despre următorul show pe care îl pregătește și care va fi curând pe micile ecrane.

Andreea Mantea, despre finala Puterea Dragostei

Invitată în emisiunea „Teo Show”, prezentată de Teo Trandafir, Andreea Mantea a vorbit în premieră despre cum urmează să se desfășoare finala îndrăgitului show matrimonial. Concurenții așteapt cu sufletul la gură să vadă care dintre ei va pleca acasă cu marele premiu în valoare de 10.000 de euro.


„Cum bine au aflat mulți telespectatori, ne-am intors pentru ca am filmat in avans si am filmat pana în 26 iulie, ziua in care va fi Marea finala. Nu pot decat sa va spun ca am filmat o parte din finală, iar partea a doua va fi filmată aici, la Kanal D, cu cei șase concurenți. Vor fi doar 15 minute, cam atât ne mai trebuie, pentru ca noi avem deja votul concurentilor. Mai ramane acel 50% din partea telespectatorilor”, a spus Andreea Mantea, în emisiunea Teo Show, citată de wowbiz.ro.

Cum se va desfășura votul în finala Puterea Dragostei

Din concurenții rămași, se va alege un câștigător din rândul băieților și unul din rândul fetelor drept câștigător în finala Puterea Dragostei. Fiecare dintre ei va pleca acasă cu un trofeu și cu marele premiu în valoare de 10.000 de euro.

„Votul e așa: 50% din partea concurentilor și 50% din partea telespectatorilor. Asadar, vom avea un castigator si o castigatoare care vor castiga 2 trofee superbe si extrem de grele, si la propriu si la figurat, și suma fabuloasa de 10.000 de euro. Multi dintre ei au plecat deja cu trofeul de mână”, a mai spus bruneta la Kanal D.

Sursa foto: Facebook/ Andreea Mantea

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI