George Burcea a speriat pe toată lumea. Cum a fost văzut după ce Andreea Bălan s-a afișat cu noul iubit

Diana Dumitrache / 22.07.2020, 08:56

Vestea că Andreea Bălan iubeşte din nou pare să îl fi deranjat pe fostul soţ al cântăreţei. George Burcea a speriat pe toată lumea. Cum a fost văzut după ce artista s-a afișat cu noul iubit.

George Burcea a speriat pe toată lumea

Că Andreea Bălan se iubeşte de ceva vreme cu Tiberiu Argint nu mai este pentru nimeni un secret. Deşi blondina nu a recunoscut oficial nimic, cei doi îndrăgostiţi au fost surprinşi de paparazzi pe litoralul românesc. De la îmbrăţişări calde, la săruturi pasionale, Andreea şi Tiberiu au lăsat să se înţeleagă că sunt în al nouălea cer.

Părăsită de George Burcea, cântăreaţa a suferit enorm. Aceasta a anunţat în iarnă că a decis să divorţeze de actor.

Eu mi-am pierdut familia într-un timp foarte scurt. Nici nu am ştiut ce se întâmplă. Am luptat foarte mult. Am încercat să salvez căsnicia, dar nu am reuşit, spunea Andreea atunci.

De curând, Burcea a postat, pe pagina sa de Instagram, o imagine care i-a şocat pe fani. Tatăl fetiţelor Andreei Bălan a apărut într-o ipostază care te lasă fără cuvinte. Să fie oare o dovadă că acesta este afectat de noua relaţie a cântăreţei?

Actorul tine un pistol la tâmplă, obiectul făcând parte, cel mai probabil, din recuzita unui film. Aşa cum era de aşteptat, fanii au reacţionat imediat.

George Burcea a speriat pe toată lumea. Cum l-a văzut toată lumea după ce Andreea Bălan s-a afișat cu noul iubit
George Burcea a speriat pe toată lumea. Cum l-a văzut toată lumea după ce Andreea Bălan s-a afișat cu noul iubit

George Burcea are şi el o nouă relaţie?!

Momentan, actorul nu a vorbit despre o nouă femeie în viața lui. Iar blonda cu care a fost surprins în ipostaze tandre este o colegă de-ale actorului. O postare pe contul său de Instagram demonstrează că, pentru moment, acesta a decis să se concentreze asupra carierei.

De-a lungul timpului am fost muncitor la câmp, copilul strãzii, ospãtar, barman, marinar, şofer. Din 2012 am ales să fiu actor. În toată copilăria mi-am repetat de mii de ori ( când mă uitam la filme), că îmi doresc să fiu şi să fac exact ce făceau personajele de acolo. Vorbeam singur, mă imaginam pe set, mă rugam la cer şi plângeam doar când îmi imaginam cum ar fi dacă ar fi….. Astăzi, sunt aici şi mă bucur de fiecare clipă pe care o petrec pe set, pe scena teatrului sau în zona producţiei când am filmări pentru diferite companii. Şo…visaţi şi munciţi să vă atingeţi scopul. Nu gândiţi că este prea greu sau imposibil. Imposibilul nu exista, e doar în capul nostrum, scria în urmă cu ceva timp George Burcea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI