Eva Longoria, superbă la 46 de ani. Imaginile astea vorbesc de la sine. Foto

Iancu Andreea, Andrei Dumitrescu 22.02.2022, 13:53

Eva Longoria este una dintre actrițele care s-a făcut remarcată ca protagonistă a celebrului serial Neveste disperate (nr. Desperate Housewives), dar și prin cariera de model, în care a debutat în urmă cu mai bine de două decenii. Chiar dacă astăzi a ajuns la frumoasa vârstă de 46 de ani, Eva Longoria este o prezență feminină superbă, actrița afișând o siluetă demnă de admirație. Vedeta se bucură inclusiv de postura de mămică de aproape trei ani.

Cum arată Eva Longoria la 46 de ani. Actrița din Neveste disperate are o siluetă admirabilă

Multe celebrități de la Hollywood reușesc să stârnească invidii atunci când vine vorba de aspectul lor fizic. Cu o multitudine de posibilități, dar mai cu seamă cu ambiție, Eva Longoria, celebra actriță din rolul Gabriellei Solis din serialul Neveste disperate, se menține într-o formă superbă, la 46 de ani. Vedeta trăiește într-un cadru de poveste, în Beverly Hills, ea și soțul său deținând o proprietate care îi permite să aibă propria sală de sport.

Pentru că silueta perfectă se obține cu multă muncă și consecvență, Eva Longoria nu sare peste orele de sport. Actrița, care afișează un trup fără cusur în mediul online, se dezvăluie în imaginile postate pe Instagram în ipostaze senzuale, în care formele sale sunt aproape la fel de perfecte ca în momentul în care apărea în revistele pentru bărbați, în urmă cu peste 20 de ani. Astăzi, mămica Eva se bucură nu doar de o siluetă de invidiat, ci și de o familie superbă, alături de soțul său José Bastón și de fiul celor doi, Santi, în vârstă de 3 ani.

Cum arată Eva Longoria la 46 de ani
Actrița Eva Longoria, siluetă perfectă, la 46 de ani

Vedeta de la Hollywood locuiește într-un adevărat paradis

Eva Longoria și-a început ascensiunea în carieră după debutul ca model, în anii 2000, în diferite campanii publicitare. Însă rolul din serialul Neveste disperate, producție care s-a difuzat timp de opt ani, în perioada 2004-2012, a fost cel care a făcut-o celebră în întreaga lume. Rolul lui Gabrielle Solis, o soție atentă la aspectul său exterior, căreia îi place viața luxoasă, a consacrat-o. De aceea, astăzi, vedeta își permite să trăiască într-un adevărat paradis din Beverly Hills.

Eva și soțul său, José Bastón, locuiesc într-o vilă superbă, cu vedere la lac, sală de forță proprie și piscină în aer liber. Cei doi și fiul lor par să trăiască visul american, simțindu-se în fiecare zi ca într-o vacanță. Proprietatea este evaluată la aproximativ 12 milioane de dolari, este extrem de luminoasă și reprezintă căminul vedetei încă din 2017. Actrița nu ezită să se fotografieze la piscină sau în sală, în timp ce face sport ori se joacă alături de micuțul Santiago Enrique Bastón.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...