Este doliu în lumea sportului. A murit un mare campion la judo, avea doar 35 de ani

Andrei Simion 01.04.2023, 10:06
Este doliu în lumea sportului. A murit un mare campion la judo, avea doar 35 de ani

Un fost mare campion la judo, Adrian Merge, a murit la vârsta de 35 de ani, după ce a fost diagnosticat, în urmă cu câțiva ani, cu o boală gravă ce l-a făcut să abandoneze sportul de performanță. Familia și apropiații săi sunt în stare de șoc.

Vicepreședintele Federației Române de Judo, despre decesul sportivului

Vicepreședintele Federației Române de Judo, antrenorul Emil Morar, a spus că Adrian Merge suferea de scleroză laterală, o boală degenerativă. Medicii i-au pus diagnosticul în urmă cu 3 – 5 ani, când tânărul a fost nevoit să renunțe la sportul de performanță.

„Din câte ştiu eu a suferit de o boală numită scleroză laterală, o boală degenerativă, şi nu a mai putut fi tratat. A descoperit-o în urmă cu aproximativ 3-5 ani, atunci când a şi abandonat activitatea de sportiv de performanţă. A făcut tot felul de tratamente şi în Italia şi Serbia, dar nu a mai putut fi salvat”, a transmis vicepreşedintele Federaţiei Române de Judo.

„Inima puternicului Adi Merge a încetat să mai bată de astăzi! Federația Română de Judo își exprimă tristețea profundă la aflarea acestei vești și transmite sincere condoleanțe familiei. Rămas bun, campionule!”, a fost mesajul transmis de Federația Română de Judo.

Adrian Merge
Adrian Merge

Mesaje emoționante pentru fostul campion la judo

În urma decesului fostului campion la judo, apropiații săi au publicat mesaje emoționante pe rețelele sociale. Aceștia l-au descris pe regretatul sportiv drept un om cu un suflet mare și un om cu un caracter minunat.

„Profund îndurerat am aflat de moartea prietenului nostru, Adrian Merge. A plecat prea devreme, lăsând în urmă numai tristețe și durere. Azi ne-a părăsit un om cu un suflet mare. Vei rămâne în sufletele noastre pentru totdeauna și mă rog ca Dumnezeu sa te odihnească în pace”,

„Am aflat cu tristețe fără margini de pierderea ființei dragi. De azi înainte nu-l vom mai căuta la telefon sau acasă. De azi înainte îl vom căuta doar în inimile noastre, singurul loc de unde nu va mai pleca niciodată. Odihnește-te în pace! Prietene”,

„Merge Adrian Nicolae ai fost un om cu caracter minunat și a fost mereu o plăcere să mă antrenez cu tine” și „Este momentul sa te odihnești dragul meu frate. Ești printre îngeri”, au fost câteva dintre mesaje.

Urmăriți Impact.ro și pe