Eva Măruță se umple de bani din Tik Tok. Cât câștigă mezina familiei pentru o simplă postare pe rețelele sociale

Badea Violeta 27.03.2023, 09:07

Andra și Cătălin Măruță au cu ce se mândri! Cei doi sunt căsătoriți de 15 ani de zile și au un mariaj reușit, iar tabloul lor de familie este completat perfect de către cei doi copii pe care îi au împreună, David și Eva. Extrem de inteligenți, ambii micuți par să calce pe urmele părinților, devenind deja populari în mediul online și câștigând sume frumoase de bani. E uluitor cât încasează mezina familiei pentru o simplă postare!

Câți bani face Eva Măruță pe Tik Tok

Eva Măruță are șanse uriașe să devină cea mai cunoscută influenceriță de la noi din ţară, fiind urmărită deja de milioane de fani. La doar șapte ani, fiica Andrei și a lui Cătălin Măruță este foarte apreciată în mediul online, în special pe celebra platformă Tik Tok.

Acolo, micuța postează diferite videoclipuri, iar cei peste 400.000 de urmăritori pe care Eva i-a adunat nu contenesc cu aprecierile. Până acum, mezina familiei Măruță a reușit să strângă nu mai puțin de 4,7 de milioane de aprecieri pe contul său de Tik Tok, lucru care nu este la îndemâna oricui.

Însă, ceea ce puțini știu este că toate aceste aprecieri înseamnă bani frumoși pentru simpatica fiică a cânăreței și a prezentatorului de la Pro TV. O simplă postare îi aduce venituri mari micuței. Mai exact, conform influencermarketinghub.com, un tool care măsoară banii câștigați din Tik Tok, Eva Măruță încasează între 235 și 392 de dolari dintr-o postare pe celebra aplicație.

Citește și Artista pe care Andra Măruță nu poate să o suporte. S-au certat de la un bărbat, deși ambele sunt în relații stabile!

Carmen Harra, previziune neașteptată despre Andra și Cătălin Măruță
Andra și Cătălin Măruță, alături de cei doi copii

„Nu aș vrea ca familia noastră să fie un simbol atât de puternic”

Andra, Cătălin Măruță și cei doi copii ai lor se bucură de o popularitate imensă în România, lucru de care sunt conștienți. Însă, cânăreața a precizat, în cadrul unui interviu, că ea și soțul ei nu-și doresc neapărat ca familia lor să reprezintă un simbol pentru ceilalţi.

„Nu aș vrea ca familia noastră să fie un simbol atât de puternic, mă cam sperie acest gând. Nu există relații perfecte, așa cum nu există oameni perfecți, iar că suntem împreună de 15 ani este rezultatul faptului că am reușit să ne înțelegem unul pe celălalt și să ne dorim să construim un viitor împreună. Cred că este greu, mai ales în ziua de azi, ca un cuplu să reziste.

Pentru mine, căsnicia este un loc în care am construit, alături de Cătălin. Nu ne sufocăm unul pe altul, fiecare are un vis și o profesie care îi aduce satisfacții, avem vieți proprii și avem o viață împreună, iar asta face ca relația noastră să funcționeze foarte bine”, declara artista pentru Viva.

Citește și Ce poreclă are Andra Măruță. Toți cunoscuții o strigă așa!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...