Enel a făcut un anunț important pentru toți clienții. Ce se întâmplă cu facturile de curent și gaze în luna ianuarie

Badea Violeta 10.02.2023, 22:14
Enel a făcut un anunț important pentru toți clienții. Ce se întâmplă cu facturile de curent și gaze în luna ianuarie

Enel, unul dintre cei mai importanți furnizori de energie din România, a transmis, în urmă cu puțin timp, un mesaj important pentru toți clienții săi. Ce se întâmplă cu facturile pe luna ianuarie, aflați din rândurile de mai jos ale articolului.

Enel, mesaj important pentru toți clienții săi. Ce se întâmplă cu facturile de luna trecută

Toți clienții furnizorului de energie electrică Enel trebuie să afle asta! Reprezentanții celebrei companii au transmis că facturile la curent și gaze, pe ianuarie, vor fi emise cu întârziere, așa cum s-a întâmplat și în lunile trecute.

Aceștia spun că încă se lucrează la actualizarea sistemelor informatice pentru implementarea celor mai recente măsuri de plafonare a tarifelor la energie electrică și gaze naturale, astfel încât acestea să se regăsească corect și complet în facturi.

„Continuăm să lucrăm la actualizarea sistemelor noastre informatice pentru implementarea celor mai recente măsuri de plafonare a prețurilor la energie electrică și gaze naturale, astfel încât acestea să se regăsească corect și complet în facturi.

În acest context, facturile aferente consumului de energie electrică și gaze naturale vor fi emise cu întârziere, lucru pentru care ne cerem scuze.”, a precizat Enel România vineri, pe data de 10 februarie, pe pagina oficială de Facebook.

Citește și Voucherele de energie 2023 – ce trebuie să știi despre ajutorul de facturi, când intră banii pe card, cine îi primește!

Presedintele Consiliului Concurentei, reactie dupa vestea plecarii Enel din Romania
Enel, anunt pentru clientii sai

Enel își cere scuze clienților pentru neplăcerile prilejuite de întârzierea facturilor

Clienții furnizorului de energie electrică au primit notificări zilele astea că factura pe luna ianuarie ar putea să ajungă cu întârziere din cauza schimbărilor de legislație care au intervenit în luna septembrie a anului trecut.

„Bun găsit. Așa cum știi, cele mai recente modificări legislative în domeniul energiei, cu impact asupra modului de facturare a consumului tău de energie electrică și gaze naturale, au intrat în vigoare în a doua parte a lunii decembrie 2022.

În acest moment, noi, furnizorul tău de energie, continuăm să actualizăm sistemele noastre informatice, astfel încât să reflecte aceste modificări legislative. Acest lucru ne determină să emitem facturile aferente consumului tău de energie electrică și gaze naturale cu întârziere.

Ne cerem scuze pentru acest lucru, însă această activitate este necesară pentru a reflecta corect și complet măsurile legislative referitoare la plafonarea prețului la energie.”

Citește și Cine cumpără afacerea Enel din România. Italienii vor primi 1,8 miliarde de euro!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...